Vr gözlük almayı düşünüyorum

TurkishAerospace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Merhabalar
Oculus quest 2 almayı düşünüyorum. Daha öncesinde Vr ı tam anlamıyla test etmedim fakat bilgisayar dışında eğlenceli bişey arıyorum.
Vr gözlük direksiyon seti gibi belli bişeyden sonra sıkar mı ?
Quest 2 alınmalı mı quest 3 çıkmasını beklenir mi ?
Kullananlar olumlu olumsuz taraflarını paylaşabilirse sevinirim.

quest 2 kullanıcısıyım. Başlık aksesuarlarıyla daha güzel oluyor. Quest 3 bekleyebilirsin istersen. Ben 2. ele 5250 ye almıştım. Modem 5Ghz yoksa alma, kablolu kullanmak eziyet (dahili kablo olmadığı için çıkıyor.)

quest 2 kullanıcısıyım. Başlık aksesuarlarıyla daha güzel oluyor. Quest 3 bekleyebilirsin istersen. Ben 2. ele 5250 ye almıştım. Modem 5Ghz yoksa alma, kablolu kullanmak eziyet (dahili kablo olmadığı için çıkıyor.)
İnternetim vdsl 50mbps ping baya düşük 4ms civarında bunu kullanan arkadaşlarımda söyledi. Aksesuar olarak ne var

İnternetim vdsl 50mbps ping baya düşük 4ms civarında bunu kullanan arkadaşlarımda söyledi. Aksesuar olarak ne var
Hocam olay internetiniz değil ki, modeminiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internete bobovr yazdığınızda bir sürü şey çıkıyor. Örneğin ek pil ve farklı başlık gibi. ben öyle kullanıyorum pili toplam 4+ saat gitmiş oluyor ve yani başlıkla aşırı konforlu oluyuor ama bu ikisinin maaliyeti 1000 tl den fazla. He bir de gözlük buğarlanabiliyor. bunu odada klima varsa onu açmak ya da 800 tl ye aparat alarak çözebiliyorsunuz.

Hocam olay internetiniz değil ki, modeminiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internete bobovr yazdığınızda bir sürü şey çıkıyor. Örneğin ek pil ve farklı başlık gibi. ben öyle kullanıyorum pili toplam 4+ saat gitmiş oluyor ve yani başlıkla aşırı konforlu oluyuor ama bu ikisinin maaliyeti 1000 TL den fazla. He bir de gözlük buğarlanabiliyor. bunu odada klima varsa onu açmak ya da 800 TL ye aparat alarak çözebiliyorsunuz.
modem de destekliyor

Merhabalar
Oculus quest 2 almayı düşünüyorum. Daha öncesinde Vr ı tam anlamıyla test etmedim fakat bilgisayar dışında eğlenceli bişey arıyorum.
Vr gözlük direksiyon seti gibi belli bişeyden sonra sıkar mı ?
Quest 2 alınmalı mı quest 3 çıkmasını beklenir mi ?
Kullananlar olumlu olumsuz taraflarını paylaşabilirse sevinirim.
quest 2 yi pc ye oculust link kablosu ile bağlar isen 2 saat süresi kullanım ayarına bağlı olarak max 12 saat oynanma süresi sunar şahsi kullanımımda anladığım kadarıyla 90 ile 100 derece lik bir bakış acın bulunmakda ve kendi donanımından oynamak ister isen ayarlarına bağlı oalarak 1 ila 2 saat kablosuz bir şekilde kullanabilirsin pc de 120 hz ye yakın bir yenilenme hızında kullanabilirisin ama calışma süresi kısalabilir haberin olsun iyi ve kötü yanları ise
-----------------------------------------------------------------------------------
iyi yanları
taşınabilir
farkı bir donanıma ihtiyac duymaz
kolay kurulum
parmak hareketlerini izleme
------------------------------------------------------------------------------------
kötü yanları
karanlıkda ve ayna bulunan ortamda kullanamama
kötü takip sistemi
market fiyatları
bakış acısı
şarz süresi ve kullanım süresi
cok fazla terltir
----------------------------------------------------------------------------------
öneri olarak sana önerebileceğim htc vive cosmos elite oculust rift cv 1 htc vive bulabilirsen güvenilir bir siteden valve index ama cok pahlaı bir gözlükdür haberin olsun​

Geri