tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 92
Bende b650m s2h var yok sanırımvrm soğutucu alabileceğin bir şey değil genelde anakartın üstünde oluyor metal bloklar gibi düşün. Pasif soğutucu. Giriş seviyesi kartlarda vrm soğutucusu olmaz.
burda oluyor genelde metal bir blok gibi düşün seninkinde yok evet boş çıplakBende b650m s2h var yok sanırım
O kasa fan dizilimi ne ya icim disima cikti. Asagidaki fanlar reverse degil ise ters cevir ekran kartini bogma. Yandaki fanı da yukariya normal tak exhaust takilsin.Ekran kartım satılıktı önceden yorumlara bir arkadaş böyle bir şey yazmış.
Kasanın ilk hali şuan düzgün toplu halde fan vıdaları olmadığı için takamamıştımO kasa fan dizilimi ne ya icim disima cikti. Asagidaki fanlar reverse degil ise ters cevir ekran kartini bogma. Yandaki fanı da yukariya normal tak exhaust takilsin.
hocam o fanların hali ne öyleEkran kartım satılıktı önceden yorumlara bir arkadaş böyle bir şey yazmış.
İyi anakartlarda olan, attığın resimde kasanın arka fanı ile soğutucu bloğu arasından gözüken siyah VRM birimlerinin yaydığı ısıyı dağıtan alüminyum bloktan bahsediyor. Hatta çok iyi anakartlarda orayı farklı yöntemlerle daha da iyi soğutuyorlar. Giriş seviyesi işlemciler için çok önemli bir şey değil ama güçlü ve yüksek TDP işlemciler çıplak anakartla performans kaybeder doğrudur.Ekran kartım satılıktı önceden yorumlara bir arkadaş böyle bir şey yazmış.
yukarıda cevabını verdimhocam o fanların hali ne öyle
siz diyince farkettim bende aman allahım o nehocam o fanların hali ne öyle