Neler Yeni

Yardım Vshop Kullanılır mı?Güvenli mi

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Soru yukarıda Valo Her gün giremeyebiliyorum mobil olsa daha rahat olur guvenli mi bu uygulama

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Net güvenilir denemez fakat kullanıpta banlanana falan çok rastlamadım. Bende uzun zamandır kullanıyorum sorun çıkarmadı

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Net güvenilir denemez ???????? @Egemengnz2121 güvenilir kanka riot mobilin yapmadigini adamlar para vererek böyle bi uygulama yapti uzun süredir de kullaniyorum hiç bir kötü yanini görmedim
Güvenilir olduğuna dair riot tarafından resmi bi açıklama atar mısın?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Mailinle girmediginin farkında mısın ?
Bu soruma bir cevap değil ama. Yazdığımı okursan ben de kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım dedim zaten. Sorun yaşamıyor olabiliriz fakat %100 güvenilir diye de bir şey yok. Resmi bir açıklama yok çünkü

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Net güvenilir denemez ???????? @Egemengnz2121 güvenilir kanka riot mobilin yapmadigini adamlar para vererek böyle bi uygulama yapti uzun süredir de kullaniyorum hiç bir kötü yanini görmedim
Nasıl bu kadar eminsin? 2-3 gün sonra 3.parti yazılımdan ban yemen olası. bunun yanı sıra adamlar 1-2 yıl sonra biz bıraktık diyip bütün hesapları alıp gidebilirde. Birde Net güvenilir değil diyen adama gelip ahkam kesiyorsun. Riot tarafından onaylanmadığı sürece kimse Net güvenilir diyemez.

egebaranakk0

80+ Silver
Bu soruma bir cevap değil ama. Yazdığımı okursan ben de kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım dedim zaten. Sorun yaşamıyor olabiliriz fakat %100 güvenilir diye de bir şey yok. Resmi bir açıklama yok çünkü
Yazdığına cevap arasanda bulamazsın riot alt sınıf yazılımları desteklemez ama hesap bilgilerini girebilmen içinde riot ile anlaşmali olman gerekir ve vshop anlaşmali bi alt sınıf yazılım bu doğrultuda da senden sadece id şifre isteyebilir ancak mailine gelen kodu alamazlar veya hesap üzerinde değişiklik yapamazlar .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bu kadar eminsin? 2-3 gün sonra 3.parti yazılımdan ban yemen olası. bunun yanı sıra adamlar 1-2 yıl sonra biz bıraktık diyip bütün hesapları alıp gidebilirde. Birde Net güvenilir değil diyen adama gelip ahkam kesiyorsun. Riot tarafından onaylanmadığı sürece kimse Net güvenilir diyemez.
Kanka nasil alip gitsin mailine erişim sağlayamiyor emin olma kısmıda riot hesap bilgi giriş kısmını anlaşmali olarak sunuyor evet ne kadar desteklemesede anlaşmali. ( 3. Parti yazilimdan ban yeme olayi imkansiz çünki oyun dosyalarina erişilmiyor sadece riot games üzerinden işlem yapiliyor ) olsa zaten valking gg, tracker gg , blitz şuana kadar kullanicilarinin hepsi banlanmişti

Ahkam felan kesmedim agresiflik yapma bişey bildiğin yok karişiyosun

Son düzenleme:

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Yazdığına cevap arasanda bulamazsın riot alt sınıf yazılımları desteklemez ama hesap bilgilerini girebilmen içinde riot ile anlaşmali olman gerekir ve vshop anlaşmali bi alt sınıf yazılım bu doğrultuda da senden sadece id şifre isteyebilir ancak mailine gelen kodu alamazlar veya hesap üzerinde değişiklik yapamazlar .

Kanka nasil alip gitsin mailine erişim sağlayamiyor emin olma kısmıda riot hesap bilgi giriş kısmını anlaşmali olarak sunuyor evet ne kadar desteklemesede anlaşmali. ( 2. Parti yazilimdan ban yeme olayi imkansiz çünki oyun dosyalarina erişilmiyor sadece riot games üzerinden işlem yapiliyor ) olsa zaten valking gg, tracker gg , blitz şuana kadar kullanicilarinin hepsi banlanmişti

Anlaşmalı olduğuna dair bi bilgi falan var mıdır peki

egebaranakk0

80+ Silver
Anlaşmalı olduğuna dair bi bilgi falan var mıdır peki
şifre id kısmı var bu entrikayı elde edebilmek için anlaşma yapması gerek zaten hesabının bağlantılar kısmından gözüküyor olmasi lazim he bide girdiğin şifre id telefon üstüne kaydoldugünü idda ediyorlar bu kısım bi tık.... , güvenilir bi uygulama ama tek diyeceğim riot desteklemiyor yani buda bi tık korkutuyo ancak şu kısımdan tamamen rahatız 3. parti yazılım hakkında hatırladığım kadarıyla twit atmışlardı riot üstünden çalışıyoruz diye ne kadar doğru bilemem. Mailinize erişim sağlanmıyor zaten maili alamadığı sürece hesaplara bir şey olmaz ama benimde size katılcağım son şey ne zamanki maille giriş yapma sistemini getirsin işte o zaman kullanılmaz tracker gg gibi partner uygulamalar bile şuan mail ile giriş istemiyor özet olarak Kullanılır bi problem yok ancak işin içine mail girerse yüzüne bakmayın

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Kanka nasil alip gitsin mailine erişim sağlayamiyor emin olma kısmıda riot hesap bilgi giriş kısmını anlaşmali olarak sunuyor evet ne kadar desteklemesede anlaşmali. ( 3. Parti yazilimdan ban yeme olayi imkansiz çünki oyun dosyalarina erişilmiyor sadece riot games üzerinden işlem yapiliyor ) olsa zaten valking gg, tracker gg , blitz şuana kadar kullanicilarinin hepsi banlanmişti

he öyle mi olmuş 5 gün sonra hesabım gitti nasıl alırım konuları görürüm engelli listeme biri daha eklendi.

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Kafa gitti :D

egebaranakk0

80+ Silver
he öyle mi olmuş 5 gün sonra hesabım gitti nasıl alırım konuları görürüm engelli listeme biri daha eklendi.
Aaaaa çok üzüldüm yaaaa engelleme beni nooolurrr kullanmayip sallayan hiko babanin eş değeri

Kanka kullanabilirsin bi problem yok ben 6 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım 3.400 lira yatirma geçmişim var uzak durulcak olsa ben durardim güven meselesi tamam oke

Top Bottom