Neler Yeni

Vücudumdaki tüm kıllar dökülüyor

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerim topçu
Özellikle testis kıllarım ve saclarim dökülüyor 14 yasindayim.Yaklaşık 2024 haziran ayından beri dökülüyor.nisan ayında bir diyete girdim ve 82 kilodan 65 kiloya düştüm eylüle kadar acaba diyettenmidir ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,484
İsim
Lokman Doğan
bi doktora görün

yagizpe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yağız Emre Eroğul
Özellikle testis kıllarım ve saclarim dökülüyor 14 yasindayim.Yaklaşık 2024 haziran ayından beri dökülüyor.nisan ayında bir diyete girdim ve 82 kilodan 65 kiloya düştüm eylüle kadar acaba diyettenmidir ?
Doktora git.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,570
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Muhabbeti uzak olsun ağır hastalık felan olur. Doktora git ve Diyeti felan boşver. Hayatını olduğu gibi yaşa.

Adam biliyorum zamanında birazcık kiloluydu diye diyet falan yaptı doktora gitti kilo atması için. Kiloyu attı atmasınada vucutta yağ tabakası eridiği gibi kanser oldu.
Kanser olmasında en buyuk etki adamın normal düzenini bozduğu için oldu.

Hatta bizde birkaç kişi Kilo atması için mide küçülme ameliyatı yaptığı gibi kansere yakalandı.

Demem o ki Hayatta neyseniz osunuzdur. Vucutunuzun normal haline mudahele etmeye çalışırsanız ters teper.

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerim topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhabbeti uzak olsun ağır hastalık felan olur. Doktora git ve Diyeti felan boşver. Hayatını olduğu gibi yaşa.

Adam biliyorum zamanında birazcık kiloluydu diye diyet falan yaptı doktora gitti kilo atması için. Kiloyu attı atmasınada vucutta yağ tabakası eridiği gibi kanser oldu.
Kanser olmasında en buyuk etki adamın normal düzenini bozduğu için oldu.

Hatta bizde birkaç kişi Kilo atması için mide küçülme ameliyatı yaptığı gibi kansere yakalandı.

Demem o ki Hayatta neyseniz osunuzdur. Vucutunuzun normal haline mudahele etmeye çalışırsanız ters teper.
Diyeti eylül ayında bıraktım zaten doktora gideceğim ilginiz için teşekkürler

KlausM

80+ Silver
Kiloyu her zaman alıp verebilirsin ama sağlığına eskisi gibi kavuşamazsın bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,638
Üyeler
166,581
Son üye
yuusuuf
Top Bottom