Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam işimi kariyerim haline döndürmek istiyorum.pro olarak düşünmuyorsan steroid ile kendi ömrünü kısaltırsın o kadar
Hocam sakatlık sadcee vücut geliştirme konusunda yok ki hayatımızın her alanında var . Başarıya giden yolda risk almak hata değildir benceSteroidin her türlüsü zararlıdır.
Goril kadar güçlü kasları kemiklere bağlayan maymun gibi tendonlar hiç mantıklı gelmiyor.
Olurda eskisi gibi idman yapmak isterseniz o yüksek kilolarda tendonlarınız paattt diye patlayabilir. He derseniz ki ben hareketi yarım saniyede hem kaldırır hem indiririm, size kolaylıklar gelsin.
Yine yeni yeniden söylüyorum ki steroid sizin sporu bırakmanızı sağlayabilir.
Evet yarışma düşünüyorum önümüzdeki yılki yarışmalarda Allah izin verirse güzel bir derece almak istiyorum. Yorumun için teşekkürler, yemek konusunda problem yasamasaydim çok daha iyisini yapardım diye düşünüyorum o yüzden koçluk almak aşırı mantıklı geliyorAlafin geri dönüşleri sağlam ondan uzaktan eğitim alırsan zaten sana nasıl bir yol çizecegini anlatıyor streoid konusuna gelince bilmiyorum belki turkiyede en bilgili bu konuda Güray hoca var ona danışmanı kesinlikle öneririm bilmeden araştırmadan aman diyim girme formun gayet iyi bu arada yarışma falan mı dusunuyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim için görüşler önemli illaki bilgi sahibi insanlar denk gelirBunun yeri burası değil vallaha değil billaha değil kim kime ne anlatıyo belli değil yapmayın etmeyin