Neler Yeni

Vücut Geliştirme Hakkında Detaylı Yemek

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Etiket gelmemiş o yüzden bakamadım ya da ben görmedim özür dilerim DM'den sana yazacağım

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
1 yıl 2 aydır powerlifting ile başladığım vücut geliştirmeyez bodybuilding olarak devam ediyorum son 6 aydır. şuan neredeyse 18 yaşıma girecem. Yemek konusunda ve makrolar konusunda problem yaşıyorum problem kaynağı maddi değil ne yemem gerektiğini bilmemek daha çok clean bulk iyiydi düzgün bir şekilde 86 kg a kadar çıktım şuan 76 kg da define şekilde indim fakat elimde olan bir şey değildi. Ramazan ayında oruç + yağsız beslenme ile bir şekilde define oldum. Anlık form aşağıda bırakıyorum sizce ne yapmalıyım ne yemeliyim ?

+ Olarak Alaf üzerinden antrenman programı almayı düşünüyorum vücut geliştirmeyi hobi olarak değil de bana gelecek vaad edecek şekilde yapmak istiyorum sağlık sorunlarında herhangi bir şey çıkmadı uzun düşünceler sonunda steroid konusunda da olumlu yaklaşmaya başladım

@Ensar Bey
@ADANALIKingKong başka forumda tanıdığınız bodyci var ise etiketlerseniz sevinirim
bu arada ben senin formlarına bakmamışım
sırt güzel
bi ara da önden biceps pozu atarsan iyi olur daha detaylı görürüz

WhoCares

80+ Gold
yok öyle bi geçmiş
kaynak da yok
yok.
kaynak sorunca tamam sen böyle devam et diyor eleman
belli ne olduğu :D
kaynak istiyorsan türkiyede eczaneler haricinde streoid satışlarının yasak olduğunu bilmiyorsan senin sorunun almak içinse doktor reçetesi veya onayı gerekiyor daha neyin kaynağını ariyorsun sporcuların kullandıkları hangi yollardan temin ettikleri bilen biliyor zaten biraz araştırin kardeşim avel avel insanları bir şey bilmiyor diye yaftalamayın işinize bakin

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
bu arada ben senin formlarına bakmamışım
sırt güzel
bi ara da önden biceps pozu atarsan iyi olur daha detaylı görürüz
Hocam foto çeken biri değilim biceps pozun yok diyebilirim yarın müsait olursam antrenman sonunda çeker atarım

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
kaynak istiyorsan türkiyede eczaneler haricinde streoid satışlarının yasak olduğunu bilmiyorsan senin sorunun almak içinse doktor reçetesi veya onayı gerekiyor daha neyin kaynağını ariyorsun sporcuların kullandıkları hangi yollardan temin ettikleri bilen biliyor zaten biraz araştırin kardeşim avel avel insanları bir şey bilmiyor diye yaftalamayın işinize bakin
kullanmanın yasak olduğunu belirten kanunu atmanı beklemekteyim

Scarecrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Şenyılmaz
kardeşim benim steroid kullanan ve spor yapmayan biri doğal olarak spor yapan birinden daha çok kas kütlesi kazanıyor demişti Ege fitness. Yani steroid alıp kas kütlesi kazanmak senin emeğini görmezden gelmelerine sebep olabilir çünkü steroid spordan daha çok kas katıyor sana.

WhoCares

80+ Gold
kullanmanın yasak olduğunu belirten kanunu atmanı beklemekteyim
ya okumayı bilmiyorsun yada okuduğunu anlamiyorsun 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet” ve “Kişilerin Hayatını Tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Üretmek veya Satmak (T.C.K. 187)” doktor haricindeki ürünler hariç

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
ya okumayı bilmiyorsun yada okuduğunu anlamiyorsun 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet” ve “Kişilerin Hayatını Tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Üretmek veya Satmak (T.C.K. 187)” doktor haricindeki ürünler hariç
üretmek ve satmak diyor?
kullanmak nerde kankam

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
kardeşim iyi oku benim yazdığım ben yazdığım mesajda kullanmak kelimesi varmı
steroid vs benzeri şeyler yasal değil,bak bu senin cümlenden alıntı dostum
lütfen sus artık