Neler Yeni

Vücut Geliştirme Hakkında Detaylı Yemek

WhoCares

80+ Gold
steroid vs benzeri şeyler yasal değil,bak bu senin cümlenden alıntı dostum
lütfen sus artık
yasal değil çünkü yasaklı ürünler kategorisinde sen gidip o ilaçı tedavi ve reçete dışında doktor onayı olmadan aliyorsan yasal olmayan yollardan teminli şekilde aliyorsun eee daha neyine açıklama bekliyorsun kardeşim dahada açıklayacak bir şey yok diye düşünuyorum

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Adam bilimsel olarak yapılan bir araştırmayı anlatıyor.Bu kim diyorsun kanka sen yap daha iyisini seni izleyelim :D Emeği küçümsemek iyi bir şey değil.Seversin sevmezsin ayrı.
ironiydi
ama ege fitnesstan bilgi alacağıma war cebeciden alırım
ikisinin de güzel yanları var fakat bu alanda war cebeci +9

Scarecrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Şenyılmaz
ironiydi
ama ege fitnesstan bilgi alacağıma war cebeciden alırım
ikisinin de güzel yanları var fakat bu alanda war cebeci +9
Yani o adam bu işin eğitimini almış ona lafım yok.Benim buraya o videoyu atma sebebim izlesin kendi karar versin sonuçta ikiside ardından atmıyor :D

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
yasal değil çünkü yasaklı ürünler kategorisinde sen gidip o ilaçı tedavi ve reçete dışında doktor onayı olmadan aliyorsan yasal olmayan yollardan teminli şekilde aliyorsun eee daha neyine açıklama bekliyorsun kardeşim dahada açıklayacak bir şey yok diye düşünuyorum
yasal olmayan şekillerde alıyorsan bu alıcıdan çok satıcıyı ilgilendirir
daha da açıklamanı istemiyorum
susalım istiyorum
tek istediğim huzur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani o adam bu işin eğitimini almış ona lafım yok.Benim buraya o videoyu atma sebebim izlesin kendi karar versin sonuçta ikiside ardından atmıyor :D
bunları forumda konuşacak olan adam değil bu bunun gibi 150 video izlemiştir kafasında kurmuştur zaten

Scarecrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Şenyılmaz
yasal olmayan şekillerde alıyorsan bu alıcıdan çok satıcıyı ilgilendirir
daha da açıklamanı istemiyorum
susalım istiyorum
tek istediğim huzur

bunları forumda konuşacak olan adam değil bu bunun gibi 150 video izlemiştir kafasında kurmuştur zaten
Ben sadece gördüğüm izlediğim bir videoyu attım kardeşim belki görmemiştir diye. Ama steroid alıp idman yapmayan adam bile 3.2 kg kas kazanırken spor yapıp doğal olan adam 1.9 spor yapıp ilaçlı olan adam 6.1 kg kas kazanıyor bence bu da emeğin olmaması demek.(videodan Alıntı)Fikrimce.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam konuyla alakasız ama bu konularda tecrübeli olduğunuz için sormak istiyorum skinny fat için önerileriniz var mı varsa konuma yazar mısınız?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Hocam konuyla alakasız ama bu konularda tecrübeli olduğunuz için sormak istiyorum skinny fat için önerileriniz var mı varsa konuma yazar mısınız?

yağ oranını düşürmeye değil kütle kazanmaya oyna
bulka gir yalandan

Ben sadece gördüğüm izlediğim bir videoyu attım kardeşim belki görmemiştir diye. Ama steroid alıp idman yapmayan adam bile 3.2 kg kas kazanırken spor yapıp doğal olan adam 1.9 spor yapıp ilaçlı olan adam 6.1 kg kas kazanıyor bence bu da emeğin olmaması demek.(videodan Alıntı)Fikrimce.
dostum şöyle anlatayım
yarışmada 2 kişi var biri ilaçlı biri ilaçsız
bu yarışmada tabi ki ilaç alan kazanacaktır natural olanın elinde olan bişey değil,yani ilaçlı olanın emek göstermesine gerek yok
ama arkadaş insta boy olmak istemiyor,yarışmaya çıkmak istiyor.yarışmaya çıkmak demek de başka ilaçlı kişilerle yarışmak demek
yani orda bi derece kazanmak emeğin ta kendini çünkü eşit şartlarda yarışıyorsun
ama manita yapmak için ilaç basan elemanlara bunu diyebilirsin katılırım
ilaç basınca kollar sırt şişmeye başlamıyor gerçek bi emek söz konusu

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yağ oranını düşürmeye değil kütle kazanmaya oyna
bulka gir yalandan
Bir ay oldu 1.5 hafta dışında adam akıllı idman yapamadım araya bayram girdi çok hevesli başladığım diyetimide bozdum (abartı şekilde değil) bayram süresini telafi edebilmek için 3 gün kardiyomu 15 dakika hızlı yürüyüşten (nasıl bir süre hiçbir fikrim yok savaş hoca skinny fat videosunda kardiyo haftada 1 saati geçmesin diyordu bende haftada 4 gün gittiğim için bu şekilde belirledim) 30 dakika yokuşlu yürüyüşe çıkardım ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum beslenme konusuda çok havada antrenmanda çok havada hocaya soruyorum oda çok ilgisiz davranıyor haşlanmış yumurta ve yulaf hariç düzgün besin kaynağım yok yulaf tüketmeyede yeni yeni başladım bana ne yapmam gerektiği hakkında temel düzeyde olsa tavsiye verir misiniz?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bir ay oldu 1.5 hafta dışında adam akıllı idman yapamadım araya bayram girdi çok hevesli başladığım diyetimide bozdum (abartı şekilde değil) bayram süresini telafi edebilmek için 3 gün kardiyomu 15 dakika hızlı yürüyüşten 30 dakika yokulu yürüyüşe çıkardım ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum beslenme konusuda çok havada antrenmanda çok havada hocaya soruyorum oda çok ilgisiz davranıyor haşlanmış yumurta ve yulaf hariç düzgün besin kaynağım yok yulaf tüketmeyede yeni yeni başladım bana ne yapmam hakkında temel düzeyde olsa tavsiye verir misiniz
pirinç,bulgur pilavı,haşlanmış patates tüketebilirsin karb olarak
protein olarak hindi,tavuk,ton balığı,yumurta(bitkiseller de var tabi ama sentez olarak hayvansal daha iyi)
yağ olarak da 35 40gr kuruyemiş tüketilebilir
yağsız kilo alarak(ayda 1 kilo ideal) basacaksın bu kadar basit
6 aya değişimi görünce şaşırırsın,marcusun pt reklamı gibi oldu :D
omuz genişliğin az olduğu için estetik durmuyorsun büyük ihtimal,veya karın yanı yağların biraz fazla büyük
omuz büyüyüp yağ kaybettikce estetik bi vücuda daha çok yaklaşacaksın

Top Bottom