yasal değil çünkü yasaklı ürünler kategorisinde sen gidip o ilaçı tedavi ve reçete dışında doktor onayı olmadan aliyorsan yasal olmayan yollardan teminli şekilde aliyorsun eee daha neyine açıklama bekliyorsun kardeşim dahada açıklayacak bir şey yok diye düşünuyorumsteroid vs benzeri şeyler yasal değil,bak bu senin cümlenden alıntı dostum
lütfen sus artık
Adam bilimsel olarak yapılan bir araştırmayı anlatıyor.Bu kim diyorsun kanka sen yap daha iyisini seni izleyelim Emeği küçümsemek iyi bir şey değil.Seversin sevmezsin ayrı.bu kim
ironiydiAdam bilimsel olarak yapılan bir araştırmayı anlatıyor.Bu kim diyorsun kanka sen yap daha iyisini seni izleyelim Emeği küçümsemek iyi bir şey değil.Seversin sevmezsin ayrı.
Yani o adam bu işin eğitimini almış ona lafım yok.Benim buraya o videoyu atma sebebim izlesin kendi karar versin sonuçta ikiside ardından atmıyorironiydi
ama ege fitnesstan bilgi alacağıma war cebeciden alırım
ikisinin de güzel yanları var fakat bu alanda war cebeci +9
yasal olmayan şekillerde alıyorsan bu alıcıdan çok satıcıyı ilgilendiriryasal değil çünkü yasaklı ürünler kategorisinde sen gidip o ilaçı tedavi ve reçete dışında doktor onayı olmadan aliyorsan yasal olmayan yollardan teminli şekilde aliyorsun eee daha neyine açıklama bekliyorsun kardeşim dahada açıklayacak bir şey yok diye düşünuyorum
bunları forumda konuşacak olan adam değil bu bunun gibi 150 video izlemiştir kafasında kurmuştur zatenYani o adam bu işin eğitimini almış ona lafım yok.Benim buraya o videoyu atma sebebim izlesin kendi karar versin sonuçta ikiside ardından atmıyor
Ben sadece gördüğüm izlediğim bir videoyu attım kardeşim belki görmemiştir diye. Ama steroid alıp idman yapmayan adam bile 3.2 kg kas kazanırken spor yapıp doğal olan adam 1.9 spor yapıp ilaçlı olan adam 6.1 kg kas kazanıyor bence bu da emeğin olmaması demek.(videodan Alıntı)Fikrimce.yasal olmayan şekillerde alıyorsan bu alıcıdan çok satıcıyı ilgilendirir
daha da açıklamanı istemiyorum
susalım istiyorum
tek istediğim huzur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunları forumda konuşacak olan adam değil bu bunun gibi 150 video izlemiştir kafasında kurmuştur zaten
yağ oranını düşürmeye değil kütle kazanmaya oynaHocam konuyla alakasız ama bu konularda tecrübeli olduğunuz için sormak istiyorum skinny fat için önerileriniz var mı varsa konuma yazar mısınız?
Skinny fat birisi sporda ne yapmalı nasıl beslenmeli?
3 hafta önce spora başladım 2 hafta elimden geldiğince fullbody çalıştım (elimden geldiğince diyorum çünkü bileklerimi kırdığım için kemik erimesi olmuştu aşırı ince ve güçsüzler) benchpress yaparken çok zorlanıyorum 5 kg dambıldan 7.5 kg dambıla geçmek bile tekrar sayımı yarı yarıya azaltıyor...forum.donanimarsivi.com
dostum şöyle anlatayımBen sadece gördüğüm izlediğim bir videoyu attım kardeşim belki görmemiştir diye. Ama steroid alıp idman yapmayan adam bile 3.2 kg kas kazanırken spor yapıp doğal olan adam 1.9 spor yapıp ilaçlı olan adam 6.1 kg kas kazanıyor bence bu da emeğin olmaması demek.(videodan Alıntı)Fikrimce.
Bir ay oldu 1.5 hafta dışında adam akıllı idman yapamadım araya bayram girdi çok hevesli başladığım diyetimide bozdum (abartı şekilde değil) bayram süresini telafi edebilmek için 3 gün kardiyomu 15 dakika hızlı yürüyüşten (nasıl bir süre hiçbir fikrim yok savaş hoca skinny fat videosunda kardiyo haftada 1 saati geçmesin diyordu bende haftada 4 gün gittiğim için bu şekilde belirledim) 30 dakika yokuşlu yürüyüşe çıkardım ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum beslenme konusuda çok havada antrenmanda çok havada hocaya soruyorum oda çok ilgisiz davranıyor haşlanmış yumurta ve yulaf hariç düzgün besin kaynağım yok yulaf tüketmeyede yeni yeni başladım bana ne yapmam gerektiği hakkında temel düzeyde olsa tavsiye verir misiniz?yağ oranını düşürmeye değil kütle kazanmaya oyna
bulka gir yalandan
pirinç,bulgur pilavı,haşlanmış patates tüketebilirsin karb olarakBir ay oldu 1.5 hafta dışında adam akıllı idman yapamadım araya bayram girdi çok hevesli başladığım diyetimide bozdum (abartı şekilde değil) bayram süresini telafi edebilmek için 3 gün kardiyomu 15 dakika hızlı yürüyüşten 30 dakika yokulu yürüyüşe çıkardım ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum beslenme konusuda çok havada antrenmanda çok havada hocaya soruyorum oda çok ilgisiz davranıyor haşlanmış yumurta ve yulaf hariç düzgün besin kaynağım yok yulaf tüketmeyede yeni yeni başladım bana ne yapmam hakkında temel düzeyde olsa tavsiye verir misiniz