Neler Yeni

Vücut kılları dökülüyor

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Vücut kıllarım dökülüyor kol,kaş,saç,bacak aklınıza gelebilecek tüm kıllarım inceldi dökülüyor sebebini bilen var mı ya da daha önce başına gelen biri

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
burada vereceğimiz cevaplar mantık dışı olur kesinlikle hekim kontrolüne gitmelisiniz dermatolojiye vs.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Vücut kıllarım dökülüyor kol,kaş,saç,bacak aklınıza gelebilecek tüm kıllarım inceldi dökülüyor sebebini bilen var mı ya da daha önce başına gelen biri
doktor tabii ki en ideal cevabı tetkikler sonucu verir. bende de aynısı oldu, yüksek demir eksikliği ve ciltte yağlanma çıkmıştı. sende farklı bi durum olabilir.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burada vereceğimiz cevaplar mantık dışı olur kesinlikle hekim kontrolüne gitmelisiniz dermatolojiye vs.
3 yıldır gidiyorum adamlar allaha havale ediyor kader nasip diyor 12kere dermatolog +1 özel 500tl dermatolog 2 dahiliye +1 genel cerrah bıktım sorunu bir türlü çözemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
3 yıldır gidiyorum adamlar allaha havale ediyor kader nasip diyor 12kere dermatolog +1 özel 500tl dermatolog 2 dahiliye +1 genel cerrah bıktım sorunu bir türlü çözemedim
kan değerlerine bakmadılar mı veya check up vs. biraz pahalı olabilir ama iyi bir yerde yaptırsanız her şey ortaya çıkar diye düşünüyorum

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
1671105972447.png
1671105991619.png

Bunllar tahlilerim ama bir sorun çımadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kan değerlerine bakmadılar mı veya check up vs. biraz pahalı olabilir ama iyi bir yerde yaptırsanız her şey ortaya çıkar diye düşünüyorum
Vitaminler hormonlar tiroid bezleri her şeye baktılar sadece saç dökülse genetik ama tüm vucut da dökülmesin ya bacağı seyrek olan bi ben varımdır herhalde

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Bir ihtimal tiroid TSH değerin normal mi hiç istediler mi
Evet daha bugün baktık hepsi normal bi 10 gün önce serbest t3 referans 4.4 benimki 4.5 çıkmıştı bir kaç vitamin verdi hoca kullandım bugün 4.3 düşmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,598
Üyeler
162,838
Son üye
dufapu88