Neler Yeni

Vücut nasıl sıkılaştırılır?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar 110 kilodan 70 kiloya kadar düştüm ve şu an 82 ye kadar çıkıp definasyona girdim ve 9aydır spor yapıyorum.
Yağ oranım 16-17 ve ben yağdan dolayı böyleyim sanıyordum fakat vücudumdaki yağ değil deriymiş, deri sarkması yok ama koldan göğüsten çektiğimde deri slime gibi uzuyor.
Bu sıkılaştırılabilir mi ne yapmam lazım? tek çare amelikyat değildir umarım

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun çok mu hizli kilo verdin ilaçsız mi verdin nasıl sundu ku derin bende 20 dk verdim ama birşeyim yok

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun çok mu hizli kilo verdin ilaçsız mi verdin nasıl sundu ku derin bende 20 dk verdim ama birşeyim yok
4 ay da verdim, tam olarak 110 değildim aslında yuvarladım. 35 kilo falan verdim. Bir çaresi yok mu hocam bunun?
Bir de ilaçsız mı derken nasıl yani anlamadım

r4NG3r

80+ Silver
9 ayda 110 kilodan düşüp tekrar definasyon yapacak kadar kas kütlesi koyamazsın

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
9 ayda 110 kilodan düşüp tekrar definasyon yapacak kadar kas kütlesi koyamazsın
4 ayda düştüm, çok hızlı verdim kilo.
yağ oranı 30 dan 16lara kadar düştü ve clean bi şekilde 5 aydır bulktayım. 5 ayda 10 kilo civarı aldım kas kütlesi mi bilmiyorum ama ağırlıklar baya bi arttı kollar 5cm büyüdü göğüs 2 katına çıktı ama jinekomasti olduğundan kötü gözüküyor kanatlar da süper olmasa da olduğu kadar yaptık.
Ama şuan kafama derimin sünmesi çok takıldı, bunu ip atlayarak ya da beslenmeye bir şeyler yaparak düzeltemez miyiz?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Arkadaşlar 110 kilodan 70 kiloya kadar düştüm ve şu an 82 ye kadar çıkıp definasyona girdim ve 9aydır spor yapıyorum.
Yağ oranım 16-17 ve ben yağdan dolayı böyleyim sanıyordum fakat vücudumdaki yağ değil deriymiş, deri sarkması yok ama koldan göğüsten çektiğimde deri slime gibi uzuyor.
Bu sıkılaştırılabilir mi ne yapmam lazım? tek çare amelikyat değildir umarım
şu anda hangi antreman stilini uyguluyorsun kilo verirken ağırlık çalışması yaptın mı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
şu anda hangi antreman stilini uyguluyorsun kilo verirken ağırlık çalışması yaptın mı?
evet hocam ağırlık çalışması da yaptım kardiyo da yaptım.
şu an haftada 4 gün gidebiliyorum, ilk 3 gün PPL 4. gün ise fullbody yapıyorum.
Omuz ve ön kol da drop set yapıyorum diğer bölgeler her haraket için 3-4 set

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
4 ayda düştüm, çok hızlı verdim kilo.
yağ oranı 30 dan 16lara kadar düştü ve clean bi şekilde 5 aydır bulktayım. 5 ayda 10 kilo civarı aldım kas kütlesi mi bilmiyorum ama ağırlıklar baya bi arttı kollar 5cm büyüdü göğüs 2 katına çıktı ama jinekomasti olduğundan kötü gözüküyor kanatlar da süper olmasa da olduğu kadar yaptık.
Ama şuan kafama derimin sünmesi çok takıldı, bunu ip atlayarak ya da beslenmeye bir şeyler yaparak düzeltemez miyiz?
dostum bazen vucutlarda yalancı jinekomastı olabiliyor bende 110 kilo civarındaydım 78 lere kadar düşmüştüm ama vucumda sarkma olmadı baya ağırlık idmanı yapmıştım(antreman tarzım split ti) şu an yeniden kilo aldım baya kilo aldım yks sınavına hazırlandığımdan dolayı. zayıfladıkca yalancı jınekomastı varsa gidiyor bende oyle oldu

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
evet hocam ağırlık çalışması da yaptım kardiyo da yaptım.
şu an haftada 4 gün gidebiliyorum, ilk 3 gün PPL 4. gün ise fullbody yapıyorum.
Omuz ve ön kol da drop set yapıyorum diğer bölgeler her haraket için 3-4 set
ben genellikle 2 gün cardıyo abs antramanı için giderdim geri kalan günler split yapardım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
dostum bazen vucutlarda yalancı jinekomastı olabiliyor bende 110 kilo civarındaydım 78 lere kadar düşmüştüm ama vucumda sarkma olmadı baya ağırlık idmanı yapmıştım(antreman tarzım split ti) şu an yeniden kilo aldım baya kilo aldım yks sınavına hazırlandığımdan dolayı. zayıfladıkca yalancı jınekomastı varsa gidiyor bende oyle oldu
hocam definedeyim şuan, yağ oranını 10-11 e kadar düşürücem bakalım umarım gider

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular