Vucut tipim ne ve genetigim uzun mu kisa mi?

Borhn

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaslar oncelikle bilgilerimi vereyim boy 1.92 kilo 78 yas 17 daha 2 ay oldu spora baslayali fakat biceps genetigi aklimda soru isareti olarak kaldi bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?

Ekler

• IMG_4644.webp
    IMG_4644.webp
    361.7 KB · Hit: 56
Boyuna göre gayet iyi bence, şimdi kemiklerin de uzundur. Ona rağmen güzel duruyor diye düşünüyorum, maşallah devam. Ben de yaş 27... Hayatımda spor sürekli oldu, oldurmaya çalıştım. Üniversitede çok bisiklet sürdüm sonrası salon sporuydu ama öyle devamlı gitmedim, lisede 50 küsür kiloydum şuan 76-77 vardır, boy 1.74.

Ekler

• WIN_20250519_22_47_34_Pro.webp
    WIN_20250519_22_47_34_Pro.webp
    24 KB · Hit: 35
Arkadaslar oncelikle bilgilerimi vereyim boy 1.92 kilo 78 yas 17 daha 2 ay oldu spora baslayali fakat biceps genetigi aklimda soru isareti olarak kaldi bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
Muhtemelen uzun biceps kütle kazandıkça arası dolmaya başlar
Boyuna göre gayet iyi bence, şimdi kemiklerin de uzundur. Ona rağmen güzel duruyor diye düşünüyorum, maşallah devam. Ben de yaş 27... Hayatımda spor sürekli oldu, oldurmaya çalıştım. Üniversitede çok bisiklet sürdüm sonrası salon sporuydu ama öyle devamlı gitmedim, lisede 50 küsür kiloydum şuan 76-77 vardır, boy 1.74.
Bir kolda benden gelsin 20 yaşıma gireceğim 175 69 kilodayım. 165 47 kilo olarak 28 cm ile başladım. 1 yıl düzenli 1 yıl ara 6 ay düzenli olarak. 40ı geçtim sonunda.

Ekler

• IMG_2428.webp
    IMG_2428.webp
    9.7 KB · Hit: 24
Muhtemelen uzun biceps kütle kazandıkça arası dolmaya başlar

Bir kolda benden gelsin 20 yaşıma gireceğim 175 69 kilodayım. 165 47 kilo olarak 28 cm ile başladım. 1 yıl düzenli 1 yıl ara 6 ay düzenli olarak. 40ı geçtim sonunda.
Helal; diğer şeyler de tamamsa on numara Türk genci örneğisin :), değilse de canın sağ olsun. Ben 76 kiloyum ama yağ çok, senin kas kütlesi bir hayli çok duruyor maşallah

Helal; diğer şeyler de tamamsa on numara Türk genci örneğisin :), değilse de canın sağ olsun. Ben 76 kiloyum ama yağ çok, senin kas kütlesi bir hayli çok duruyor maşallah
Teşekkür ederim hocam. Sporu düzenli ve uzun süreli yaptıktan sonra meyvelerini alıyoruz. Her şey tamam diyebilirim. Vücut, iş (freelance yazılımcı olarak çalışıyorum) para. Zor yıllardan geçtim (özellikle ara verdiğim 1 yıllık dönem yüksek antidepresan, sakinleştiriciler, alkol) derken 6 aydır toparladım her şeyi sağlam adımlarla yola devam ediyorum :)

Teşekkür ederim hocam her şey tamam diyebilirim. Vücut, iş (freelance yazılımcı olarak çalışıyorum) para. Zor yıllardan geçtim (özellikle ara verdiğim 1 yıllık dönem yüksek antidepresan, sakinleştiriciler, alkol) derken 6 aydır toparladım her şeyi sağlam adımlarla yola devam ediyorum :)
Yaklaşımın hoşuma gitti, biraz tetikleyici yazdım kusura bakma. Bu arada ben de örnek bir birey olmaya çalışıyorum, bir de gerçekten hocayim xD
Ortaokul fen bilimleri derslerine giriyorum, kendimi 20'li yaşlarda hissediyorum ama zaman çok acımasız 30 olacağım neredeyse

Yaklaşımın hoşuma gitti, biraz tetikleyici yazdım kusura bakma. Bu arada ben de örnek bir birey olmaya çalışıyorum, bir de gerçekten hocayim xD
Ortaokul fen bilimleri derslerine giriyorum, kendimi 20'li yaşlarda hissediyorum ama zaman çok acımasız 30 olacağım neredeyse
Yok sorun değil hocam. Fizyolojiden bağımsız olarak bence insan kendini kaç yaşında hissediyorsa öyledir ben de kendimi 25 hissediyorum mesela çoğu şey kafada bitiyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,120
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri