Muhtemelen uzun biceps kütle kazandıkça arası dolmaya başlarArkadaslar oncelikle bilgilerimi vereyim boy 1.92 kilo 78 yas 17 daha 2 ay oldu spora baslayali fakat biceps genetigi aklimda soru isareti olarak kaldi bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
Bir kolda benden gelsin 20 yaşıma gireceğim 175 69 kilodayım. 165 47 kilo olarak 28 cm ile başladım. 1 yıl düzenli 1 yıl ara 6 ay düzenli olarak. 40ı geçtim sonunda.Boyuna göre gayet iyi bence, şimdi kemiklerin de uzundur. Ona rağmen güzel duruyor diye düşünüyorum, maşallah devam. Ben de yaş 27... Hayatımda spor sürekli oldu, oldurmaya çalıştım. Üniversitede çok bisiklet sürdüm sonrası salon sporuydu ama öyle devamlı gitmedim, lisede 50 küsür kiloydum şuan 76-77 vardır, boy 1.74.
Helal; diğer şeyler de tamamsa on numara Türk genci örneğisinMuhtemelen uzun biceps kütle kazandıkça arası dolmaya başlar
Bir kolda benden gelsin 20 yaşıma gireceğim 175 69 kilodayım. 165 47 kilo olarak 28 cm ile başladım. 1 yıl düzenli 1 yıl ara 6 ay düzenli olarak. 40ı geçtim sonunda.
Teşekkür ederim hocam. Sporu düzenli ve uzun süreli yaptıktan sonra meyvelerini alıyoruz. Her şey tamam diyebilirim. Vücut, iş (freelance yazılımcı olarak çalışıyorum) para. Zor yıllardan geçtim (özellikle ara verdiğim 1 yıllık dönem yüksek antidepresan, sakinleştiriciler, alkol) derken 6 aydır toparladım her şeyi sağlam adımlarla yola devam ediyorumHelal; diğer şeyler de tamamsa on numara Türk genci örneğisin, değilse de canın sağ olsun. Ben 76 kiloyum ama yağ çok, senin kas kütlesi bir hayli çok duruyor maşallah
Yaklaşımın hoşuma gitti, biraz tetikleyici yazdım kusura bakma. Bu arada ben de örnek bir birey olmaya çalışıyorum, bir de gerçekten hocayim xDTeşekkür ederim hocam her şey tamam diyebilirim. Vücut, iş (freelance yazılımcı olarak çalışıyorum) para. Zor yıllardan geçtim (özellikle ara verdiğim 1 yıllık dönem yüksek antidepresan, sakinleştiriciler, alkol) derken 6 aydır toparladım her şeyi sağlam adımlarla yola devam ediyorum![]()
Yok sorun değil hocam. Fizyolojiden bağımsız olarak bence insan kendini kaç yaşında hissediyorsa öyledir ben de kendimi 25 hissediyorum mesela çoğu şey kafada bitiyorYaklaşımın hoşuma gitti, biraz tetikleyici yazdım kusura bakma. Bu arada ben de örnek bir birey olmaya çalışıyorum, bir de gerçekten hocayim xD
Ortaokul fen bilimleri derslerine giriyorum, kendimi 20'li yaşlarda hissediyorum ama zaman çok acımasız 30 olacağım neredeyse