Neler Yeni

VX2458-P-MHD monitör hakkında...Yardım eder misiniz ?

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Arkadaşlar ürünü instagramdan görüp aldım. Daha önce hiç 144hz 24 inç monitör kullanmadım. 9 senedir 18inç İPS panelli laptop kullanıyorum. Her zamanki gibi Knight Online a ve CS GO ya girip test edeyim dedim. CS GO da akıcı şekilde oynadım. Fakat renkler bi garipti. Knight Online da ekrana bakamadım. Biliyorum K.O. çok iyi grafikleri olan bir oyun değil fakat renkler aşırı berbattı. Sizce bende mi bir sıkıntı var ? Yoksa TN panel olduğu için mi böyle ? Cevabınıza göre iade edip İPS monitör bakmayı düşünüyorum. Tüm TN panellerde renkler böyle mi ?

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
TN panel olduğu için öyle geliyor gözüne bende IPSten VA panele geçtiğimde zorlanmıştım

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan inceleyebilirsiniz. En iyi tepki süresine sahip monitörlerden biridir.
Hocam VX2458-P-MHD monitörümü iade ettim. Bugün kargoladım.14 gün dolmamıştı inşallah iadeyi kabul ederler. Eve geldiğim gibi tavsiye ettiğiniz X24ih modelini aldım. Hafta içi gelir büyük ihtimal. Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337

1337

80+ Bronze
Hocam VX2458-P-MHD monitörümü iade ettim. Bugün kargoladım.14 gün dolmamıştı inşallah iadeyi kabul ederler. Eve geldiğim gibi tavsiye ettiğiniz X24ih modelini aldım. Hafta içi gelir büyük ihtimal. Teşekkürler.
Rica ederim. Kabul ederler umarım, bazı satıcılar kutu açılmış diye reddediyor.

Top Bottom