hocam sizin öneriniz hangisiz@MuratTheFounderOfGariban kesinlikle sana en iyi tavsiyeyi verecektir.![]()
Hocam wraith sitesinden vxe r1 pro alacaktım tükenmiş. Hemen almam gerekiyordu. Ben de araştırdım biraz sonrasında da darmoshark m3 pro aldım. 1 haftadır falan kullanıyorum gayet memnunum. Bi bakın isterseniz.hocam sizin öneriniz hangisiz
bende ilk darmoshark m3 pro alıcaktım hocam mcu falan belli değil dediler o yüzden dragon f1 pro ya döndümHocam wraith sitesinden vxe r1 pro alacaktım tükenmiş. Hemen almam gerekiyordu. Ben de araştırdım biraz sonrasında da darmoshark m3 pro aldım. 1 haftadır falan kullanıyorum gayet memnunum. Bi bakın isterseniz.
Ben kullanıyorum gayet memnunum. VXE R1 pro inceledim yorumlarına baktım beğeniliyor tercih ediliyor. Diğer söylediğiniz mouse pek bilmiyorum bir şey diyemem o yüzden.bende ilk darmoshark m3 pro alıcaktım hocam mcu falan belli değil dediler o yüzden dragon f1 pro ya döndüm
hocam peki paw 3950 ve 3395 arasındaki farkı biliyorumusunzBen kullanıyorum gayet memnunum. VXE R1 pro inceledim yorumlarına baktım beğeniliyor tercih ediliyor. Diğer söylediğiniz mouse pek bilmiyorum bir şey diyemem o yüzden.
3395 iyi olduğunu biliyorum. 3950 hiç duymadım.hocam peki paw 3950 ve 3395 arasındaki farkı biliyorumusunz
A950 Pro 4kVXE r1 pro max vs dragon fly f1 pro hangisini tercih etmeliyim
MONİTÖRÜM 165 HZ 1 MS HOCAM OLURMUA950 Pro 4k
monitörle alakası ne anlamadımMONİTÖRÜM 165 HZ 1 MS HOCAM OLURMU
SWAR kodu ile 2700tlye falan çıkarsanVXE r1 pro max vs dragon fly f1 pro hangisini tercih etmeliyim