VXE vs ATK Mouse Hangisi Tercih Edilmeli

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Selamlar dostlar mouse alacağım fakat uygun fiyatlı olmasını istiyorum. Tercihi hangi taraftan kullanmam lazım . ATK siyah renginin stoku tükenmiş beyaz almak istemiyorum yeniden stoklar ne zaman gelir veya VXE tercih etsem nasıl olur ? VXE R1 SE modelinin batarya boyutu daha büyük.

VXE R1 Wireless Mouse

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

Vxe R1 ulugames'te 1500tl KAPLAN100 kodu ile kargo bedavaya geliyor ve R1 R1 se'ye göre daha iyi bir mouse

Vxe R1 ulugames'te 1500tl KAPLAN100 kodu ile kargo bedavaya geliyor ve R1 R1 se'ye göre daha iyi bir mouse
Bataryaları değişiyor sanırım bir de sensör olarak se yazıyor ilk kez gördüğüm bir sensör tipi peki ATK kıyasla nasıl acaba ?

Bataryaları değişiyor sanırım bir de sensör olarak se yazıyor ilk kez gördüğüm bir sensör tipi peki ATK kıyasla nasıl acaba ?
Vxe R1 arkadaşlarımada öneriyorum şuanda kullananlardan çok iyi yorumlar alıyorum 3395se sensore 3370'in güncelleme yani moodlanmis hali diyebiliriz bence vxe al siyahida mevcut kuponuda var :)

Vxe R1 arkadaşlarımada öneriyorum şuanda kullananlardan çok iyi yorumlar alıyorum 3395se sensore 3370'in güncelleme yani moodlanmis hali diyebiliriz bence vxe al siyahida mevcut kuponuda var :)
batarya süreleri çok fark ediyor ya atk 10 gün vxe r1 2 gün diyor epeyde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri