Windows 11 22H2 kullan eğer bir sorun çıkarmazsa kullanabilirsin, bazı arkadaşlarda sorun çıkardığı için genel olarak stabil değil algısı yapılmış.Arkadaşlar özellikle oyun başta olmak üzere günlük kullanım vs. için hangisini seçmeliyim? İmzadaki sisteme sahibim.
Ben W10'dan bir tık sıkıldım hani geçsem sorun yaşar mıyım FPS düşüşü vs. yaşar mıyım ondan bir tereddüt ettim.Windows 11 22H2 kullan eğer bir sorun çıkarmazsa kullanabilirsin, bazı arkadaşlarda sorun çıkardığı için genel olarak stabil değil algısı yapıldı.
Format ile geçmeni tavsiye ederim ve aksine FPS artışı bile yaşayabilirsin.Ben W10'dan bir tık sıkıldım hani geçsem sorun yaşar mıyım FPS düşüşü vs. yaşar mıyım ondan bir tereddüt ettim.
Bende 10'dan sıkıldım dün 11'e geçtim home sürümü acayip güzel akıyorBen W10'dan bir tık sıkıldım hani geçsem sorun yaşar mıyım FPS düşüşü vs. yaşar mıyım ondan bir tereddüt ettim.
Home geçin derim + şu konuda belirttiğim gibi yaparsanız e-posta adımını geçersiniz.Bugün ben de geçeyim bakalım hocam merak ediyordum zaten.![]()
Ben de etherneti çıkartıyordum W10'da, bunda olmuyormuş. Sağ olun hocam.Home geçin derim + şu konuda belirttiğim gibi yaparsanız e-posta adımını geçersiniz.
Windows 10/11 E-posta Bölümünü Geçme
Kurulum ekranında Shift+F10 kombinasyonuyla CMD'yi açın. OOBE\BYPASSNRO Bu kodu yapıştırın ve internetsiz devam edin.forum.donanimarsivi.com
11'in yeni güncellemesinde fixlenmis dün ben bu sekilde geçtim yoksa bende internet kablosunu çıkarıp geçiyordumBen de etherneti çıkartıyordum W10'da, bunda olmuyormuş. Sağ olun hocam.