DirectX sürümüm DX12 En son sürüm yüklüÖncelikle sisteminizdeki DirectX sürümünü, çalıştıra dxdiag yazarak öğrenin. Ardından şu makaledeki işlemleri yapın;
En son DirectX sürümünü yükleme - Microsoft Desteği
Sisteminizde oyunları ve multimedya uygulamalarını etkinleştirmek için en son DirectX sürümünün nasıl edinileceği açıklanır.support.microsoft.com
O zaman yüklediğiniz siteyle alakalı, korsan mı oyun?DirectX sürümüm DX12 En son sürüm yüklü
Mesaj otomatik birleştirildi:
DirectX sürümüm DX12 En son sürüm yüklü
haliyle oyun satıştan kaldırıldıO zaman yüklediğiniz siteyle alakalı, korsan mı oyun?
Farklı bir siteden indirmeyi deneyin bence.haliyle oyun satıştan kaldırıldı
Peki Teşekkür ederim ilginiz içinFarklı bir siteden indirmeyi deneyin bence.
Buarada hatanın çözümü var şimdiden iyi oyunlar dilerim: https://tekniknot.com/grand-theft-auto-en-az-directx-9-istiyor/Merhabalar, GTA San Andreas oynamak istedim fakat en az DirectX 9.0 gerekmektedir hatası aldım
Cevaplar İçin Teşekkürler
SS Ler
Alıntıyı görüntüle
İptale Basınca bu hatayı Veriyor
Alıntıyı görüntüle
Yükleye Basıncada bu hatayı veriyor
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafları incelersen DirectPlay in kurulmadığını görürsünBuarada hatanın çözümü var şimdiden iyi oyunlar dilerim: https://tekniknot.com/grand-theft-auto-en-az-directx-9-istiyor/
Fotoğrafları incelersen DirectPlay in kurulmadığını görürsün
Fotoğrafları incelersen DirectPlay in kurulmadığını görürsün
Denedim OlmuyorGTA:San Andreas DirectX 9 hatası
Steam'den aldığım GTA San Andreas oyununu kurdum. Açılmadan önce "Gerekli dosyalar indirilmesi gerekiyor" gibi bir şey dedi. Bende tamam dedim ama çok uzun süre sadece döndü. Bende araştırıp eski bileşenlerden "direct play" ifadesini seçtikten sonra orada da çok uzun sürece sadece döndü...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
bu olur gibi duruyor deniyeceğimGTA:San Andreas DirectX 9 hatası
Steam'den aldığım GTA San Andreas oyununu kurdum. Açılmadan önce "Gerekli dosyalar indirilmesi gerekiyor" gibi bir şey dedi. Bende tamam dedim ama çok uzun süre sadece döndü. Bende araştırıp eski bileşenlerden "direct play" ifadesini seçtikten sonra orada da çok uzun sürece sadece döndü...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi: