L LT Perez 80+ Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Furkan Uzunkaya 14 Kasım 2021 #1 Merhabalar, GTA San Andreas oynamak istedim fakat en az DirectX 9.0 gerekmektedir hatası aldım Cevaplar İçin Teşekkürler SS Ler İptale Basınca bu hatayı Veriyor Yükleye Basıncada bu hatayı veriyor
Merhabalar, GTA San Andreas oynamak istedim fakat en az DirectX 9.0 gerekmektedir hatası aldım Cevaplar İçin Teşekkürler SS Ler İptale Basınca bu hatayı Veriyor Yükleye Basıncada bu hatayı veriyor
Bursalı_Genç16 80+ Bronze Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 554 Dahası Reaksiyon skoru 303 İsim SeyrekBey 17 Kasım 2021 #14 LT Perez yazmış: Denedim Olmuyor Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2021 bu olur gibi duruyor deniyeceğim Devamı için tıklayın... Umarım sorunun çözülür Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2021 LT Perez yazmış: Denedim Olmuyor Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2021 bu olur gibi duruyor deniyeceğim Devamı için tıklayın... En az DirectX 9 Gerektirir Sorunu Az önce gta san andreas ı indirdim fakat açınca bu sorunu aldım sebebi sizce nedir?DirectX 12 olduğunu biliyorum bilgisayarımın. forum.donanimarsivi.com Upvote 0 Downvote
LT Perez yazmış: Denedim Olmuyor Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2021 bu olur gibi duruyor deniyeceğim Devamı için tıklayın... Umarım sorunun çözülür Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2021 LT Perez yazmış: Denedim Olmuyor Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2021 bu olur gibi duruyor deniyeceğim Devamı için tıklayın... En az DirectX 9 Gerektirir Sorunu Az önce gta san andreas ı indirdim fakat açınca bu sorunu aldım sebebi sizce nedir?DirectX 12 olduğunu biliyorum bilgisayarımın. forum.donanimarsivi.com
L LT Perez 80+ Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Furkan Uzunkaya 17 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Düzelmiyor kafayı yemek üzereyim Upvote 0 Downvote