- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ben eskiden oyun sil yükle yaparken 2 tb falan harcıyordumÇok teşekkür ederim. Arafta kaldım. Sırf şu sorunu çözebileyim diye bu ay 1.7 TB internet harcamışım![]()
ben eskiden oyun sil yükle yaparken 2 tb falan harcıyordumÇok teşekkür ederim. Arafta kaldım. Sırf şu sorunu çözebileyim diye bu ay 1.7 TB internet harcamışım![]()
Mesela nedenini bulamadığım bir nedenden ötürü NVIDIA ShadowPlay açıkken oyun oynayamıyorum. Daha doğrusu Masaüstü yakalama özelliği açıkken ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor drop yiyorum. Pardus kuracağım sonunda o olacak.ben eskiden oyun sil yükle yaparken 2 tb falan harcıyordum
Pardustan ziyade linux kur pardusta linux tabanlı sonuçta pardus geliştirilmiyor linux mint işini görücektir yada kali linux kurup millete heçkırım diye hava atabilirsinMesela nedenini bulamadığım bir nedenden ötürü NVIDIA ShadowPlay açıkken oyun oynayamıyorum. Daha doğrusu Masaüstü yakalama özelliği açıkken ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor drop yiyorum. Pardus kuracağım sonunda o olacak.
Şaka bir yana Steam'i açmak için 10 satır kod yazmak yerine sıkıntılı W10 kullanmaya devam ederimPardustan ziyade linux kur pardusta linux tabanlı sonuçta pardus geliştirilmiyor linux mint işini görücektir yada kali linux kurup millete heçkırım diye hava atabilirsin(ciddili genelde kali kullanıyorlar) arch linuxada bi göz atabilirsin
Alışmak lazın ilk baslarda bende cok kanser oluyordum alıştımDaha çok kullanımını merak ediyorum. Mesela en ufak sağ tık bastıktan sonra yenileme yapmaya çalıştığımda kanser olmuştum.