Neler Yeni

W11'den W10'a Geçiş Aşaması

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
Merhaba W11 key girili bir şekilde laptop almıştım.Lakin w11 de özelliklerde oyunlarda ufak droplar veya masaüstündeki uygulamalarımda sorunlar yaşıyordum.Geçen seneye nazaran gelen güncellemeler sorunları çözemeye başladı lakin tam anlamıyla çözmüş değil.Acaba laptopta mı sorun var diye 1 sene içinde 3-4 kere formatladığımı biliyorum.Hatta yakın zamanda servise de gitti lakin donanımsal bir sıkıntı çıkmadı BIOS update yapıldı.Acaba benim laptopta mı sorun var diye düşünürken freedos cihaz alıp w11 yükleyen arkadaşlarımda da aynı sorunun çıktığını farkettim.Çok uzatmadan konuya gelecek olursam ben w11 den w10 a dönmek istiyorum lakin w11 gömülü geldi.Ben w10 a geçebilir miyim ve nasıl geçmeliyim bunu nasıl yapabilirim.Ayrıca şunu sormak istiyorum w11 yakın zamanda düzelir mi çünkü yazın w12 çıkması bekleniyor eğer w11 düzelirse w10 a geçmemem daha mantıklı mı olur.Yardımlarınızı bekliyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Windows 11'i sıfırdan kurup tekrar deneyin.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
hala bozukmu vay windowsun haline bence geçme güncelleme ile çözerler belki kalite güncellemeleri varsa yap

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11'i sıfırdan kurup tekrar deneyin.
Çokça denedim sıfırdan kurdum sanki fabrika çıkışı gibi ama maalesef değişmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala bozukmu vay windowsun haline bence geçme güncelleme ile çözerler belki kalite güncellemeleri varsa yap
Hep son halde güncel tutuyorum hocam 1 sene öncesine göre güzel ilerleme var ama hala saçmalıklar var şöyle örnek veriyim bazı oyunlar güzel akıcı bazı oyunlarda ufak ufak droplar mevcut 2 arkadaşım benim laptopumdan biraz daha iyisini aldılar ikisinin laptopu aynı ikiside aynı anda w11 kurdu oyun indirdiler çok sıkıntı yarattı biri w10 a geri döndü sistem rahatladı birisi hala w11 de sıkıntı çekiyo cihazları asus tuf a15 ben orda cihazımın sağlam olduğunu anladım bendeki cihazın aynısından bi arkadaşımda daha var o freedos almış ama w10 kurmuş çok akıcı benimkini görünce w11 sıkıntılı dedikleri için kurmadım dedi öyle anlatmış oliyim yani.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Çokça denedim sıfırdan kurdum sanki fabrika çıkışı gibi ama maalesef değişmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep son halde güncel tutuyorum hocam 1 sene öncesine göre güzel ilerleme var ama hala saçmalıklar var şöyle örnek veriyim bazı oyunlar güzel akıcı bazı oyunlarda ufak ufak droplar mevcut 2 arkadaşım benim laptopumdan biraz daha iyisini aldılar ikisinin laptopu aynı ikiside aynı anda w11 kurdu oyun indirdiler çok sıkıntı yarattı biri w10 a geri döndü sistem rahatladı birisi hala w11 de sıkıntı çekiyo cihazları asus tuf a15 ben orda cihazımın sağlam olduğunu anladım bendeki cihazın aynısından bi arkadaşımda daha var o freedos almış ama w10 kurmuş çok akıcı benimkini görünce w11 sıkıntılı dedikleri için kurmadım dedi öyle anlatmış oliyim yani.
o zaman geç gitsin w10 a daha desteği çekmezler 12 çıktıktan sonra belki düzelir win 11 bende o yüzden hiç bulasmadım 11 e laptop vardı onda denedim hayvan gibi ram kullanıyordu en son

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman geç gitsin w10 a daha desteği çekmezler 12 çıktıktan sonra belki düzelir win 11 bende o yüzden hiç bulasmadım 11 e laptop vardı onda denedim hayvan gibi ram kullanıyordu en son
Knk r5 5600H 16GB 3200MHZ ram rtx 3050 4GB 512GB M.2SSD var lenovo ideapad var laptop aslında tam f/p ürünü kaç kere donanım taraması yaptım servise de gitti bişey çıkmadı yüksek ihtimal yazılımsal w10 a geçince çözülür diye düşünüyorum ama w10 a geçersem w11 keyim gider mi yoksa w10 a işler mi onu bilmiyorum bi de nasıl yapıcam usb ye w10 iso mu yazdırmam gerek ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,083
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom