🔥İndirim Wahl Traş Makinesi 899 TL 🔥🔥🔥

K4D1R0V

80+
Reaksiyon skoru
126
Son düzenleme:
Şarjlı Philips veyahut da Braun ürünlerine yönelebilir bu profesyoneller için ev tarzı değil

Şarjlı Philips veyahut da Braun ürünlerine yönelebilir bu profesyoneller için ev tarzı değil
Hocam hem sakal hemde vücut için önerebileceğiniz bir marka varmı. Sıfır alması önemli benim için. Max bütçe 1000 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin malı bu ya alman değil.
Kutusunun üzerinde Made in Europa yazıyor. Bildiğim kadarıyla Moser ile aynı üretici.

Son düzenleme:
Aynen öyle ben aldım philips 300tl civarıydı miss gibi arada bi yag damlatıyom, bıcagın oldugu yeri temizliyom devam

Hocam hem sakal hemde vücut için önerebileceğiniz bir marka varmı. Sıfır alması önemli benim için. Max bütçe 1000 tl
Saç sakal istiyorsan bu tarz makineler en düşük 1 de alıyor eğer 0 almasını istiyorsan resmini koyduğun bu tarz makinelere bakacaksın

Ekler

• Screenshot_2024-11-21-17-02-24-288_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-21-17-02-24-288_com.android.chrome-edit.jpg
    153.1 KB · Hit: 98
Saç sakal istiyorsan bu tarz makineler en düşük 1 de alıyor eğer 0 almasını istiyorsan resmini koyduğun bu tarz makinelere bakacaksın
Eyvallah hocam teşekkür ederim

Bu cihazın ederi max 500-600 tl ki deluxe pro modeli o fiyat indirim yok bindirim var ne yazık ki

Kutusunun üzerinde Made in Europa yazıyor. Bildiğim kadarıyla Moser ile aynı üretici.

Oneblade 0 alıyor

Buna benzer bir ürün alacağım, önerilere açığım.

Alıntıyı görüntüle
Philips in 3720 modeli kullanıyorum küçük ama her işe yarıyor

Akakçeye çok güvenmeyin Türkiye piyasasında çok satılmayan bir model onun için ilk ne kadar fiyatla konulmuşsa onu gösteriyor ki bu deluxe pro onun 2 gömlek üstü diye bilirsiniz

Philips in 3720 modeli kullanıyorum küçük ama her işe yarıyor

Akakçeye çok güvenmeyin Türkiye piyasasında çok satılmayan bir model onun için ilk ne kadar fiyatla konulmuşsa onu gösteriyor ki bu deluxe pro onun 2 gömlek üstü diye bilirsiniz
Son attığınız linkte 2 adet makine görünüyor? Eğer öyleyse fiyat çok iyi

Powertech

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,920
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri