Oyun oynarken değerleriniz kaç oluyor ekran kartı modeliniz nedir ?Wallpaper Kapalıyken %1 %2
Wallpaper açıkken %20 %35 arası gidip gelıyor normal mi öyle çok zorlayacak duvar kağıdı da değil
en yüksek %35 kullanım gördüm sıcaklık ise 33-35 arasıWallpaper Kapalıyken %1 %2
Wallpaper açıkken %20 %35 arası gidip gelıyor normal mi öyle çok zorlayacak duvar kağıdı da değil
masaüstü ekranında öyle oyun girerken arka planı kapatıyor diye bılıyorumOyun oynarken değerleriniz kaç oluyor ekran kartı modeliniz nedir ?
palit 1650 superEkran kartınız nedir?
zaten oyun oynadığında ya da tam ekran uygulama çalıştırdığında hareketli duvar kağıdı duruyor. Aynı programı bende kullanıyorum bir sorun arz edeceğini sanmamWallpaper Kapalıyken %1 %2
Hayır ondan bahsetmiyorum oyun oynarken ekran kartınız kaç kullanılıyormasaüstü ekranında öyle oyun girerken arka planı kapatıyor diye bılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
palit 1650 super
Program orjinal mi?masaüstü ekranında öyle oyun girerken arka planı kapatıyor diye bılıyorum
palit 1650 super
girip deneyeyimHayır ondan bahsetmiyorum oyun oynarken ekran kartınız kaç kullanılıyor
evetProgram orjinal mi?
The Witcher 3 de %99 %100 kullanıyor sıcaklık ise 60 derecelerdeHayır ondan bahsetmiyorum oyun oynarken ekran kartınız kaç kullanılıyor
Oyunlarda %100 kullanılması iyi bir şey tam performansını alıyorsun masaüstünde walpaper engine ne kadar kullanıyor ? birde bir uygulama tam ekran çalışırken kapat ayarını açmanı tavsiye ederim boşu boşuna çalışıyor arkadagirip deneyeyim
evet
The Witcher 3 de %99 %100 kullanıyor sıcaklık ise 60 derecelerde
masaüstünde wallpaper %20 oluyor bi anda %38 falan fırlıyor o aralardaOyunlarda %100 kullanılması iyi bir şey tam performansını alıyorsun masaüstünde walpaper engine ne kadar kullanıyor ? birde bir uygulama tam ekran çalışırken kapat ayarını açmanı tavsiye ederim boşu boşuna çalışıyor arkada
Onu bilmiyorum ama belki oyun cpu da kullanıyordur ekran kartı kullanımın düşmesin yetermasaüstünde wallpaper %20 oluyor bi anda %38 falan fırlıyor o aralarda
dediğin ayarlarıda yaptım
bide konuyla alakasız ama witcher 3 deyken cpu kullanım %20-30 arası geziyor arada %50 lere fırlıyor normal mi