Wallpaper engine için duvar kağıdı önerisi

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Wallpaper engine de güzel bulduğunuz duvar kağıtlarını atar mısınız? Ve benim bunu kullanmam oyunlarda çok fps düşürür mü?

Wallpaper engine de güzel bulduğunuz duvar kağıtlarını atar mısınız? Ve benim bunu kullanmam oyunlarda çok fps düşürür mü?
benim arkadaşımda kullanıyo ve bir ayar var sen oyundayken falan arkaplanda hareket ettirmeyi durduruyor duvar kağıdı fps düşürmez yani

Ekranda bi şey varken kapatma ya da arkaplana atma seçeneği var ayarlardan. Onu ayarlarsan kendine göre kesinlikle bir FPS kaybı olacağını sanmam. Fareyi üstüne getirince soyunan anime karakterleri dışında WP bulmak biraz zor kendiniz arayın.

Son düzenleme:
Ekranda bi şey varken kapatma ya da arkaplana atma seçeneği var ayarlardan. Onu ayarlarsan kendine göre kesinlikle bir FPS kaybı olacağını sanmam. Fareyi üstüne getirince soyunana anime karakterleri dışında WP bulmak biraz zor kendiniz arayın.
Ow yeah

Bunu duvar kağıdı yapıyorsun ve bilgisayar ram kullanımını sıfırlıyor

Ekler

• windows_xp_original-wallpaper-3840x2160.webp
    windows_xp_original-wallpaper-3840x2160.webp
    504.9 KB · Hit: 164
Ekranda bi şey varken kapatma ya da arkaplana atma seçeneği var ayarlardan. Onu ayarlarsan kendine göre kesinlikle bir FPS kaybı olacağını sanmam. Fareyi üstüne getirince soyunan anime karakterleri dışında WP bulmak biraz zor kendiniz arayın.
hmmmmmmmmmmmmmmmmm wallpaper engine demek =P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu duvar kağıdı yapıyorsun ve bilgisayar RAM kullanımını sıfırlıyor
bunu da 4k yapmazsın ama ya xD resim yavaş açıldı kaç piksel bu diyom asdadas

Geri