Ram dan çok ekran kartını fazla kullanıyor diye biliyormOrtalama olarak kaç harcar çok heves ettim fakat 8gb ram var valorant falan oynuyorum şuanlık
Aynı ekran kartı bendede var maks %1 harcıyorRx 5600 xt var o sıkıntı olmaz
Ortalama yazdım o yüzden32 64bıt degısır ve kullandıgın wallpapera da gore degısır bu kesın bı sayı veremeyız
Ram sıkıntı o zaman agaBende boşta 5gb ram yüzde 1 ekran kartı kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı ekran kartı bendede var maks %1 harcıyor
Walpaper engine kapaloyken 4,5 gb gibi bir şey yiyor zatenOrtalama yazdım o yüzden
Ram sıkıntı o zaman aga
Ayarlamayı düzgün yaparsaniz bir aorun olmaz ben Grafikleri orta fps i 25 de kullaniyorum bir etkisi olmuyor zaten ayarlardan oyun esnasinda kapatma var onu açabilirsinOrtalama olarak kaç harcar çok heves ettim fakat 8gb ram var valorant falan oynuyorum şuanlık
Valla ben aldım iade ettim ted çünkğ aynıları goglededa var sadece hareket etmiyo ama 8gb ramden 5 kullanır herhaldeOrtalama olarak kaç harcar çok heves ettim fakat 8gb ram var valorant falan oynuyorum şuanlık
Doğru dürüst hiçbir şey kullanmıyor, 25-30 mb arası.Ortalama olarak kaç harcar çok heves ettim fakat 8gb ram var valorant falan oynuyorum şuanlık
dostum 50k wallapper var 20mp var 2 3gb wallpaperlar var cok yuksek boyutluı sese duyarlı 4 8k wallpaper kullanırsın 64bıtse 1 2gb rama yaklasır %40 ekran kartını kullanır benım suan kullandıgım sıyah kucuk bısey 100mb bıle ram kullanmıyor varsıyalan 32bıt actım grafık orta mssa 4x 30fps dedıgım gıbı tek bı wallpaper olsa tam bır sayı verırım sanaOrtalama yazdım o yüzden
Ram sıkıntı o zaman aga
Hocam tamam da bu kadar sallamayın be, 5 GB nedir?Valla ben aldım iade ettim ted çünkğ aynıları goglededa var sadece hareket etmiyo ama 8gb ramden 5 kullanır herhalde