WallPaper Paylaşma Konusu

Green S.jpg

Ekipmanlar ve masaüstünde yeşil ton kullandığımdan AC syndicate logosunu yeşil yaptım, en iyi AC oyunu Syndicate dir.

tabi len
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı yok yaparımda olum benimki sade senin hoş duruyor 😂
Hocam fena ikili bunlar o zamanlar tam bir velettim minecraft tasarımları yapardım GFX’de yapmaya çalışırdımda Skype’taki arkadaşlarım onu bırak o çok zor derlerdi bana,meğersem yıllar sonra beni kıskandıkları için bırak dediklerini anladım 😎

Son düzenleme:
Hocam fena iki bunlar o zamanlar tam bir velettim minecraft tasarımları yapardım GFX’de yapmaya çalışırdımda Skype’taki arkadaşlarım onu bırak o çok zor derlerdi bana,meğersem yıllar sonra beni kıskandıkları için bırak dediklerini anladım 😎
zor iş tabii ki ilk başda c4 çalışmıyordu bende sonradan gtx 750 ti aldım o işlere başladım baya iyi iş ya 1000 lira kazandım bu iş sayesinde.

zor iş tabii ki ilk başda c4 çalışmıyordu bende sonradan gtx 750 ti aldım o işlere başladım baya iyi iş ya 1000 lira kazandım bu iş sayesinde.
Zor ama küçük yaşlarda başlarsan gerçekten avantajlı oluyor ben sadece eğlenmek için yapıyordum arkadaşlarıma falan sonra iki uygulamanında modelleme ve tasarım dünyasında çok önemli olduğunu öğrendim :D

wallpaper engıne den rgb versıyonu renk degıstıyıro hojj

Ekler

• Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    360 KB · Hit: 55
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag
Wallpaper im google a siyah yaz görsellerden indir :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag
Geri