GFX banner,aklıma 2015 geldi nedense bir an :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cinema4D + Photoshop’un gücü :d
GFX banner,aklıma 2015 geldi nedense bir an :d
tabi lenGFX banner,aklıma 2015 geldi nedense bir an :d
sıkıntı yok yaparımda olum benimki sade senin hoş duruyorSeninki çok güzelmiş, ben de bu temadan istiyorum.
Çok yüzsüzüm be
Hocam fena ikili bunlar o zamanlar tam bir velettim minecraft tasarımları yapardım GFX’de yapmaya çalışırdımda Skype’taki arkadaşlarım onu bırak o çok zor derlerdi bana,meğersem yıllar sonra beni kıskandıkları için bırak dediklerini anladımtabi len
sıkıntı yok yaparımda olum benimki sade senin hoş duruyor
zor iş tabii ki ilk başda c4 çalışmıyordu bende sonradan gtx 750 ti aldım o işlere başladım baya iyi iş ya 1000 lira kazandım bu iş sayesinde.Hocam fena iki bunlar o zamanlar tam bir velettim minecraft tasarımları yapardım GFX’de yapmaya çalışırdımda Skype’taki arkadaşlarım onu bırak o çok zor derlerdi bana,meğersem yıllar sonra beni kıskandıkları için bırak dediklerini anladım
Zor ama küçük yaşlarda başlarsan gerçekten avantajlı oluyor ben sadece eğlenmek için yapıyordum arkadaşlarıma falan sonra iki uygulamanında modelleme ve tasarım dünyasında çok önemli olduğunu öğrendimzor iş tabii ki ilk başda c4 çalışmıyordu bende sonradan gtx 750 ti aldım o işlere başladım baya iyi iş ya 1000 lira kazandım bu iş sayesinde.
Köşeye çarpıyor mu laAlıntıyı görüntüle
Wallpaper engine aldırır.
Ac 2 adamdırAlıntıyı görüntüle
Ekipmanlar ve masaüstünde yeşil ton kullandığımdan AC syndicate logosunu yeşil yaptım, en iyi AC oyunu Syndicate dir.
hocam tüm ekipmanlarımı yeşil rgbye çektim wallpapere da aldım valla cok güzel oldu sağolunAlıntıyı görüntüle
Ekipmanlar ve masaüstünde yeşil ton kullandığımdan AC syndicate logosunu yeşil yaptım, en iyi AC oyunu Syndicate dir.