Walpaper engine short cut???

D3re

80+
Reaksiyon skoru
43
walpaper enginde bir arka plan buldum ama muzik değiştirme butonları için komut istiyo. Spotify üzerinden çalıyorum müziği nasıl bir komut yazmam lazım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-22 160314.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-22 160314.webp
    14.1 KB · Hit: 28
  • Ekran görüntüsü 2026-01-22 160322.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-22 160322.webp
    7.1 KB · Hit: 26
  • Ekran görüntüsü 2026-01-22 160329.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-22 160329.webp
    20 KB · Hit: 27
walpaper enginde bir arka plan buldum ama muzik değiştirme butonları için komut istiyo. Spotify üzerinden çalıyorum müziği nasıl bir komut yazmam lazım.
Söylediğin arka plan bende de var eğer kendi müziğini çalacaksan sesi kapatman lazım o kısım seçtiğin şarkı sürekli ekranda çalsın diye var

Söylediğin arka plan bende de var eğer kendi müziğini çalacaksan sesi kapatman lazım o kısım seçtiğin şarkı sürekli ekranda çalsın diye var
walpaper "skip, pause, previous" butonlarınıda kullanabiliyoruz, sadece komut atamak lazım ama nasıl komut atıcam bilmiyorum ondan bilen varsa diye sordum.

Yukarıdaki zipi indir zipten çıkart her şeyi. Generate Shortcuts.bat çalıştır işlem bitince cmdde herhangi bir tuşa bas kapansın. Klasör içindeki shortcuts ve src klasörünü silmeyeceğin bir yere taşı örneğin belgeler'e. Daha sonra duvar kağıdının kısayol kısmını aç komut çalıştır de her buton için şunları yerine koy. (KULLANICI ADIN kısmını kendi pc adınla değişmeyi unutma)

Kod:
C:\Users\KULLANICI ADIN\Documents\shortcuts\PlayPause.lnk
Kod:
C:\Users\KULLANICI ADIN\Documents\shortcuts\NextTrack.lnk
Kod:
C:\Users\KULLANICI ADIN\Documents\shortcuts\PreviousTrack.lnk

Bunları verdiğin zaman butonlar istediğin gibi çalışıyor tabi önce bir kez müziği çaldırman lazım yoksa butonlar aktif olmuyor.
Batchlerin ve PSlerin içeriğine bakabilirsin bir şey yok butonları çalıştırmak için script. Programsız yapamıyormuşsun nircmd ile yapacaktım da olmadı.

CR: github/TheGhostAle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,383
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri