Neler Yeni

WandaVision izlenir mi?

Squex

80+ Silver
Şimdiye kadarki bütün mcu filmlerini izledim. Bundan bir kaç ay önce ilk bölüme bakayım demiştim ama hiç sarmadı ya 10 dakkadan sonra kapattım diziyi. Bir kaç hafta önce de loki bitirdim ve mcu filmlerinden bile daha güzeldi bana göre. Eğer wandavision da bu kadar iyiyse şans verip izlemeyi düşünüyorum. Bir de konusu ne bu wandavisionun hani Lokinin alternatif zamanlar falan da wandavision ne hakkında? Bir de mcuyu etkiliyor mu wandavision?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Şimdiye kadarki bütün mcu filmlerini izledim. Bundan bir kaç ay önce ilk bölüme bakayım demiştim ama hiç sarmadı ya 10 dakkadan sonra kapattım diziyi. Bir kaç hafta önce de loki bitirdim ve mcu filmlerinden bile daha güzeldi bana göre. Eğer wandavision da bu kadar iyiyse şans verip izlemeyi düşünüyorum. Bir de konusu ne bu wandavisionun hani Lokinin alternatif zamanlar falan da wandavision ne hakkında? Bir de mcuyu etkiliyor mu wandavision?
Öyle bir etkiliyor ki
ilk 2 bölüm çok sıkıcı sonra akıyor merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Wanda vision öldüğü için deliriyor ve kendine visionun yaşadığı bir evren oluşturuyor gerçek insanların yaşadığı bir kasabada ve o kasabadaki insanları kendisi yönetiyor ama işler beklendiği gibi gitmiyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dram var mı varsa hiç izleyesim yok
Dram yok öyle aman aman merak etme sadece siyah beyaz devam ediyor 2 bölüm

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wanda vision öldüğü için deliriyor ve kendine visionun yaşadığı bir evren oluşturuyor gerçek insanların yaşadığı bir kasabada ve o kasabadaki insanları kendisi yönetiyor ama işler beklendiği gibi gitmiyor...
wandanın evren yaratacak kadar gücü mü var ya? Tamam aşırı güçlü olduğunu biliyorum ama çizgiromanlarda bu kadar güçlü değil miydi?

Dram yok öyle aman aman merak etme sadece siyah beyaz devam ediyor 2 bölüm
Siyah beyaz diye de kapatmıştım çok yavaş ilerliyordu neyse başlayım bari

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
wandanın evren yaratacak kadar gücü mü var ya? Tamam aşırı güçlü olduğunu biliyorum ama çizgiromanlarda bu kadar güçlü değil miydi?

İlk 2 bölüm Amerikan sitcomu gibi sonra olay başlıyor falcon and ws ve Lokiyi de izlemeni öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk

Öyle bir güçlü ki

IT’S BEEN AGATHA ALL ALLOOOONGG

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular