War Front: Turning Point Nerden İndirebilirim[sorun çözüldü]

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,657
Oyunumuz Bu: War Front: Turning Point Benim çok sevdiğim ve 2009 yıllarında çok oynadığım strateji tabanlı bi oyundu CD'elimde var ama takıcak bir okuyucu yok dijital olarak heryere baktım ama satın alabileceğim biryer yok bildiğiniz biryer varmı yada güvenli indirebileceğim crack felan?

Oyunumuz Bu: War Front: Turning Point Benim çok sevdiğim ve 2009 yıllarında çok oynadığım bi oyundu CD'elimde var ama takıcak bir okuyucu yok dijital olarak heryere baktım ama satın alabileceğim biryer yok bildiğiniz biryer varmı yada güvenli indirebileceğim crack felan?
Satın alınabilecek herhangi bir platform yoksa korsan indirebilirsin. Zaten sende CD'si var. Satın almış kadar oluyorsun zaten. Link paylaşamayız. Kendin bulman gerek.

Satın alınabilecek herhangi bir platform yoksa korsan indirebilirsin. Zaten sende CD'si var. Satın almış kadar oluyorsun zaten. Link paylaşamayız. Kendin bulman gerek.
baktım ama benim bildiğim sitelerde yoktu, özelden gösterebilirmisin biliyorsan.

CD elinde varsa disk okuyucu (tam adını hatırlamıyorum) alıp da takabilirsin, daha mantıklı olur.

CD elinde varsa disk okuyucu (tam adını hatırlamıyorum) alıp da takabilirsin, daha mantıklı olur.
cd'nin çalıştığından bile emin değilim en son 5 yıl önce denemiştim. ve disk okuyucu almak mantıksız geliyor bana.

cd kutusunda kod falan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,670
Son üye
Enobivino
Geri