war thunder hangi ülkeyi seçmeliyim

rapozof

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar war thunder oynuyorum tank oynuyorum abd seçtim tankları açtım fakat karşımda ki oyuncular beni kolaylıkla patlatabiliyor ben adamlara nerdeyse hiç hasar veremiyorum hangi ülkenin tankları daha iyi o ülkeye geçip orda kasılmak istiyorum 250k gümüş aslanım var kısaca hangi ülkede tank olarak kasılmam gerek

arkadaşlar war thunder oynuyorum tank oynuyorum abd seçtim tankları açtım fakat karşımda ki oyuncular beni kolaylıkla patlatabiliyor ben adamlara nerdeyse hiç hasar veremiyorum hangi ülkenin tankları daha iyi o ülkeye geçip orda kasılmak istiyorum 250k gümüş aslanım var kısaca hangi ülkede tank olarak kasılmam gerek
Rusya kasabilirsin t34 ler mükemmel tanklar zirh ve deliş acisindan realde alman tanklari daha guclu ama oyun rus firma tarafindan yapildigi icin rusya daha guclu is 1 olsn kv serisi tanklar olsun seni üzmez ama top tier tank kasacam diyorsan preium hesap alman gerek aylik 15 dolar 180 gunluk 40 dolar falan ama presiz is 2 lere kadar gelebilirsin

USSR gerek uçak gerek tank olarak en iyisi diyebilirim ama her ülkenin tankları iş yapar eğer ince detayları öğrenirsen mesela şu tankın ön zırhı delinmez yan arka tarafına tek mermi cephaneliğini patlatırım vs. Vs. her şey tabaktan geçmiyor aslında

Geri