Neler Yeni

Yardım Warband save dosyamın içeriği bozuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
Arkadaşlar warbandda krallıl kurdum evlendim falan baya gelişmiştim 460 gündeydim hiç hilesiz bi gün girdiğimde oyunda leydiler yoktu hancı yoktu turnuva başı yoktu herkes benim akrabam gözüküyordu.Bu kadar hilesiz uğraştıktan sonra boşa gitmesini istemiyorum bunun bi çözümü varmı ya da dosyayı tamir edebilecek atsam savei indirip bozulan yerleri silebilirmi
ya lütfen yardım edin

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Arkadaşlar warbandda krallıl kurdum evlendim falan baya gelişmiştim 460 gündeydim hiç hilesiz bi gün girdiğimde oyunda leydiler yoktu hancı yoktu turnuva başı yoktu herkes benim akrabam gözüküyordu.Bu kadar hilesiz uğraştıktan sonra boşa gitmesini istemiyorum bunun bi çözümü varmı ya da dosyayı tamir edebilecek atsam savei indirip bozulan yerleri silebilirmi
Valla nasıl düzeltilir bilmiyorum ama 460 gün o kadar uzun bi süre değil benim 2 3 bin günlük savelerim gitti her seferinde tekrardan başladım her seferinde de sanki yeni bi oyunmuş gibi oynadım yani düzeltemezsen üzülme aç yeni bi save aç arkadan bi müzik ben 1 gece de yanlış hatırlamıyosam 210 mu 220 gün yapmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
Google ondrive kullanıyosan otomatik kaydediyor ben bilgisayarımı kaç kere formatladım gta 5 deki Savede witcher 3 deki Saveyi de geri indirdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya yeni save açarsam o kadar kasmaya uğraşamam hile açarım sonrada 5 10 kale alıp kaparım oyunu bana bu save lazım 😕
Valla nasıl düzeltilir bilmiyorum ama 460 gün o kadar uzun bi süre değil benim 2 3 bin günlük savelerim gitti her seferinde tekrardan başladım her seferinde de sanki yeni bi oyunmuş gibi oynadım yani düzeltemezsen üzülme aç yeni bi save aç arkadan bi müzik ben 1 gece de yanlış hatırlamıyosam 210 mu 220 gün yapmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google ondrive kullanıyosan otomatik kaydediyor ben bilgisayarımı kaç kere formatladım gta 5 deki Savede witcher 3 deki Saveyi de geri
one drive kullanmıyorm maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,849
Üyeler
166,094
Son üye
TunaBally
Top Bottom