Neler Yeni

Warband vs Bannerlord - bannerlord nasıl oynanır?

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Warband cidden daha zevkli değilmi? Çok karmaşık geliyor bana bannerlord. İki oyunada sahibim ama warband oynuyorum. Belki ne yapmam gerektiğini bilmediğimdendir. Burdan anlatacak yada rehber atacak Bi muhteşem insan var mı

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Warband cidden daha zevkli değilmi? Çok karmaşık geliyor bana bannerlord. İki oyunada sahibim ama warband oynuyorum. Belki ne yapmam gerektiğini bilmediğimdendir. Burdan anlatacak yada rehber atacak Bi muhteşem insan var mı

2 oyunda bence mükemmel
Ama warband başkaydı beee
Çocukluğumun oyunu

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Enis Kirazoğlunun videolarını izledin mi?

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube seri şeklinde videoları var oradan izleyip fikir sahibi olabilirsiniz
Düzgün Seri bulamadım. Öneriniz varmı

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
takipteyim bende 2sinden birini oynayacağım :D

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Enis Kirazoğlunun videolarını izledin mi?
Hepsini izledim ama o trollüne videolar çekiyor bana ciddi Bi şekilde oynamayı anlatacak bişey lazım

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
İkisini de oynadım. Enis Kirazoğlu videolarını da izledim. Fakat Warband bambaşka bir efsane. Bannerlord ile kıyaslanamaz. Haydutu pusuya düşürüyorum "kusura bakma kanka birdaha yapmam. Senin için görevim var git şu haydutları indir." gibisinden şeyler söylüyor. Sürekli kendini tekrar ediyor oyun. Kim ne derse dersin , geliştirilmeye çalışılmış ama yapılamamış bir çakma Warband oyunu çıkmış ortaya.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil

Hocam pintipanda olabilir seri halinde çok iyi vidolar çektiğini düşünüyorum olmazsa jahrein izliyebilirsin adam warband hayranıydı bannerlordu iyi bilir :)

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
İkisini de oynadım. Enis Kirazoğlu videolarını da izledim. Fakat Warband bambaşka bir efsane. Bannerlord ile kıyaslanamaz. Haydutu pusuya düşürüyorum "kusura bakma kanka birdaha yapmam. Senin için görevim var git şu haydutları indir." gibisinden şeyler söylüyor. Sürekli kendini tekrar ediyor oyun. Kim ne derse dersin , geliştirilmeye çalışılmış ama yapılamamış bir çakma Warband oyunu çıkmış ortaya.
Katılıyorum

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Warband Remake yapsalardı daha güzel olurdu bence.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Hocam pintipanda olabilir seri halinde çok iyi vidolar çektiğini düşünüyorum olmazsa jahrein izliyebilirsin adam warband hayranıydı bannerlordu iyi bilir :)
Pintipanda çok yavaş sıkıcı geliyor ya. Jahrein e bakıcm severek takip ettiğimiz Bi pleb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,366
Üyeler
159,481
Son üye
NOKTAPC
Top Bottom