Neler Yeni

Warband'da krallığa mı katılayım yoksa gelişip krallık mı kurmalıyım?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar oyunda karar veremediğim bir konu bu bir krallığa katılayım yoksa kendimi ve askerlerimi geliştirdikten sonra krallık kurmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Arkadaşlar oyunda karar veremediğim bir konu bu bir krallığa katılayım yoksa kendimi ve askerlerimi geliştirdikten sonra krallık kurmalıyım?
Krallığa katılmanı öneririm çünkü zaten krallığa katıldıktan sonra eğer kral ile ilişkini yükseltirsen sana topraklar veriyor ondan sonra kendi krallığını kurarsın.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Krallığa katılmanı öneririm çünkü zaten krallığa katıldıktan sonra eğer kral ile ilişkini yükseltirsen sana topraklar veriyor ondan sonra kendi krallığını kurarsın.

Hocam dediğiniz pek olmuyor çünkü krallıktan çıktıktan sonra verilen topraklar geri alınıyor ve avcumuzu yalamış oluyoruz :D

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunun için konuya gerek varmıydı pek bilmiyorum ama :D Neler yani daha uygun olmazmıydı?

Bence kendi krallığını kur. ben genellikle kuruyorum. katılacaksan da Sarranid (y)

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için konuya gerek varmıydı pek bilmiyorum ama :D Neler yani daha uygun olmazmıydı?

Bence kendi krallığını kur. ben genellikle kuruyorum. katılacaksan da Sarranid (y)

Yanlış anladınız oyunu kurmuş durumdayım ilk görevleri falan tamamladım nord krallığına katıldım önceden 30 saate yakın oynamışlığım var ama kralın lordlarından biri olmuştum ve bayağı bir gelişmiştim ve sonradan kendi krallığımı kurmak istedim ve verilen kale,köy vesaire elimden alındı ama yine'de krallığın temelini attım ve 2-3 tane kale adım kendime diğer krallıklardan lordlar'da çektim ama kale ve şehirim çok ortalık bir yerde olduğu için şehirim elimden gitti ve sonradan save dosyasıda silindi şimdi aynı olayları yaşamamak için söylüyorum

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
bence bir süre krallıkta lord olup, oyunda nam, onur kasmak daha iyi oluyor. ardından krallık kurulabilir. öbür türlü kral olmuşum adam gelip bana sen kimsin diyor.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Krallık kurarsan herkes sana düşman olur fakat krallığa katılıp ilerleyip, krallık kurarsan farklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,389
Üyeler
164,831
Son üye
berkaygnsx
Top Bottom