Neler Yeni

Öneri Warcy kasa almak mantıklı mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu yorumu daha nazik şekilde söylerseniz bilgisizliğimden kurtardığınız için teşekkür edip yorumumu ve düşüncemi düzeltebilirdim.
Şimdi ise açık açık 3 kez bilgisiz oldum, kısmen hakaret yedim.
Ve yönetici tarafından aşağılandığım için de forumdan daha da soğudum, teşekkürler!
Nedense hep sponsorunuz ya da incelediğiniz ürünlerin konusunda insanları düzeltiyorsunuz 1 kere olsun sizi gerçekten başka konuda açıklayıcı metin yazarken görmedim.
10400F-2070S hakkında açıklama bekleyen onlarca insan vardı ve kaç kez etiketlendiniz.
Hakaret yok öğrenmeye kapalı kişilere karşıdaki kişinin durumunu belirtiyorum sadece.
"10400F-2070S hakkında açıklama bekleyen onlarca insan vardı ve kaç kez etiketlendiniz." bu tür boş konuları da geçin youtube da bile videosunu yaptın ne yapayım? canlı içerik var ne yapmamı istiyorsun? TR'de üyelerin merak ettiği bir çok soru hakkında konu açıp sayfalarca bilgilendirme makalem bulunuyor. Kişisel forum profilimden beni takip edip bunlardan haberdar olabilirsin

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben mi saygısızlık yapıyorum? Kaç mesajdır aşağılayıcı bir dilde konuşan sizsiniz.
1- Forumdan uzaklaştırılma nedenlerinden biri "Yanlış bilgi verme"
2- Kesin ne ifadeler fikir değil kesinlik içermelidir. İfadelerin kesinlik içeriyor ama verdiğin bilgiler yanlış
3- Bu yanlış bilglendirmeyi kaç defa yaptın bu konuda min. 2 peki forum kuralları gereği banlandın mı? Hayır
teşekkürler

Hatasını anlamayıp öğrenmeye kapalı kişileri önemsemiyorum. İnsanlara yanlış bilgi vermekten bir an olsun çekinmiyorsunuz. Yoksa size yağ çekip kitlemi büyütmek için elimden geleni yaparım ama ben de o yok. Kesinlik içeriyorsa doğru bilgi olacak bilmiyorsan da konuşmayacaksın kimsenin senin yanlış düşüncene ihtiyacı yok

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1- Forumdan uzaklaştırılma nedenlerinden biri "Yanlış bilgi verme"
2- Kesin ne ifadeler fikir değil kesinlik içermelidir. İfadelerin kesinlik içeriyor ama verdiğin bilgiler yanlış
3- Bu yanlış bilglendirmeyi kaç defa yaptın bu konuda min. 2 peki forum kuralları gereği banlandın mı? Hayır
teşekkürler

Hatasını anlamayıp öğrenmeye kapalı kişileri önemsemiyorum. İnsanlara yanlış bilgi vermekten bir an olsun çekinmiyorsunuz. Yoksa size yağ çekip kitlemi büyütmek için elimden geleni yaparım ama ben de o yok. Kesinlik içeriyorsa doğru bilgi olacak bilmiyorsan da konuşmayacaksın kimsenin senin yanlış düşüncene ihtiyacı yok
İlk mesajım kesinlik değil şahsi fikir belirtiyor bu bir. İkincisi warcry modelinin benim attığım kasalardan daha kötü bir hava sirkülasyonu olduğu da doğrudur.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Hakaret yok öğrenmeye kapalı kişilere karşıdaki kişinin durumunu belirtiyorum sadece.
"10400F-2070S hakkında açıklama bekleyen onlarca insan vardı ve kaç kez etiketlendiniz." bu tür boş konuları da geçin youtube da bile videosunu yaptın ne yapayım? canlı içerik var ne yapmamı istiyorsun? TR'de üyelerin merak ettiği bir çok soru hakkında konu açıp sayfalarca bilgilendirme makalem bulunuyor. Kişisel forum profilimden beni takip edip bunlardan haberdar olabilirsin
Öğrenmeye kapalı mı?
Bu dediğinize katılmıyorum, eleştirinizi ve bilgilendirmemizdeki kusurları sadece söyleyip hatta başta söylemiyordunuz bile, sadece "Öğrenmeye Kapalı, bilgisiz" olduğumuzu belli ediyordunuz.
Kapalı değiliz, bizi aşağıladıktan sonra bilgilendirme ve hatalarımızı düzeltebilirsiniz değil mi? O zaman algılarımızı yıkabiliriz ve şu an Lian-Li kasa modellerini araştırıyorum.
10400F testini yaptınız harika buna lafım yok ama 1080P'deki gücünü bilmiyoruz ve yurtdışında da bunla alakalı kaynak yok.
1200TL olduğu zaman çoğu kişiye 2070S ve 10400F sistem önerdik ama nasıl performans vereceğini kestiremediğimizden dolayı da sizi etiketledik. O mesajların en azından 1 tanesine yanıt verseydiniz onu örnek alarak doğru bilgiyi yayardık.
TR'de üyelerin merak ettiği konulardan daha çok üyelerin aklına soktuğunuz ve bazı incelediğiniz modellerin sorunlu çıkmasına rağmen bunu bilmeyen insanların hala olmasından dolayı alıyorlar ve bozulunca Abdullah Abi önermişti, ona güvendik diyorlar.
Sizden ricam "Yoksay" butonunu üzerimde kullanmanız ve başkasından rapor geldiği an banlamanız olacaktır.
Sizin aşağılayıcı yorumlarınızı çekmek yerine başkası tarafından hatalı görünen ilk hareketimde ceza almaya razıyım.
İyi geceler.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostlar arkadaşla sistemi topladık kendisi warcy kasa istiyor ben ise hava silküslasyonu çok iyi olan mech kasa alsın istiyorum warcy çok pahalı bide hem fiyat açısından hem açısından hangi kasa alalım
Şimdi gelelim konu sahibine TR'de eli yüzü düzgün 6 adet ARGB Fan min 600TL kasanın fiyatı 950TL. 950-600 = 350TL kasanın sana gelişi satın alırsan görürsün zaten o fiyatı misliyle hakeden bir kasa AMA 950TL'ye almak ister misin? o senin kararın, bu kasanın 6 fanını senin yapacağın deneme yanılma yoluyla çok iyi hava sirkülasyonunu saplamak senin elinde ve yorumlarda örnek verilen 800-900 TL bandındaki kasalar bomboş örnekteki gereksiz kasalar. ARGB çok maliyetli en azından buna değer bir ürün al. Forumda 1000TL'ye kadar boş bilgisayar kasası önerisi istiyorum diye konu açabilirsin.

Diğer üyelere de tavsiyem kişisel dürtülerinizle ve deneyimlemediğiniz ürünlere sallamayın bilginiz yoksa konudan uzak durun açıklama yukarıdaki gibi yapılır.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Kasanın zaten hava sirkülasyonu çok çok iyi, kasanın altında, arkasında ve üstünde 360mm mesh kava ızgarası mevcut buraya yerleştireceğin fanlar ile en iyi hava sirkülasyonuna sağlamak yine senin elinde. İnsanlar cahillikten Gamepower diye kötülüyor ama Lian Li'ye ağzının suyu akıyor :D

1 yıldır bu kasayı kullanıyorum bu kasanın hava almaması içerisinin buz gibi olmaması için kasanın değil kullanıcının sorunlu olması lazım...

Alıntıyı görüntüle
Abi haklısın Xigmatek Aquarius Plus kullanıyorum duyan kasayı değiştir hava almıyor diyor ama öyle bir şey yok, o kasa da buna çok benziyor, radyatörü yana taktım (intake olarak) alt fanları da intake yaptım egzoz fan ve üst 3 fan da dışarı veriyor GPU 58 dereceyi (ev bugün sıcak normalde 54'ü) geçmiyor bilmeden konuşuyorlar.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Öğrenmeye kapalı mı?
Bu dediğinize katılmıyorum, eleştirinizi ve bilgilendirmemizdeki kusurları sadece söyleyip hatta başta söylemiyordunuz bile, sadece "Öğrenmeye Kapalı, bilgisiz" olduğumuzu belli ediyordunuz.
Kapalı değiliz, bizi aşağıladıktan sonra bilgilendirme ve hatalarımızı düzeltebilirsiniz değil mi? O zaman algılarımızı yıkabiliriz ve şu an Lian-Li kasa modellerini araştırıyorum.
10400F testini yaptınız harika buna lafım yok ama 1080P'deki gücünü bilmiyoruz ve yurtdışında da bunla alakalı kaynak yok.
1200TL olduğu zaman çoğu kişiye 2070S ve 10400F sistem önerdik ama nasıl performans vereceğini kestiremediğimizden dolayı da sizi etiketledik. O mesajların en azından 1 tanesine yanıt verseydiniz onu örnek alarak doğru bilgiyi yayardık.
TR'de üyelerin merak ettiği konulardan daha çok üyelerin aklına soktuğunuz ve bazı incelediğiniz modellerin sorunlu çıkmasına rağmen bunu bilmeyen insanların hala olmasından dolayı alıyorlar ve bozulunca Abdullah Abi önermişti, ona güvendik diyorlar.
Sizden ricam "Yoksay" butonunu üzerimde kullanmanız ve başkasından rapor geldiği an banlamanız olacaktır.
Sizin aşağılayıcı yorumlarınızı çekmek yerine başkası tarafından hatalı görünen ilk hareketimde ceza almaya razıyım.
İyi geceler.
2070 ile testi yaptınız ve güzel sonuçlar verdi, bunu biliyoruz ama 2070S kafalara takıldı.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@crazyreign @Mehmet Yılmaz @Linux @Abdullah Hacıgül arkadas fikrini belirtmis ama yanlis bilgilendirme yemis? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada abdullah abim kullaniyodu bu demekki gamepower c4 degil cok iyi abdulla abim herseyi bilir
Kendini küçük düşürmene gerek yok ürün markaya göre değil modele göre değerlendirilir.
Arkadaş fikrini belirtmiyor kesinlik kullanıp yanlış bilgi veriyor bunu ayırt edemiyor olman üzücü.

Ercü isimli kişinin ilk yorum aksiyonu
Konu Sahibinin Sorusu: Hava sirkülasyonu
Yorumu: WarCry görünüşten ibaret teşekkürler
Yorum Aksiyonun Sonucu: Görünüşü güzel ama hava sirkülasyonu kötü

Bunu bağlantıyı kuramıyorsan okulda derslerine iyi çalışmalısın.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendini küçük düşürmene gerek yok ürün markaya göre değil modele göre değerlendirilir.
Arkadaş fikrini belirtmiyor kesinlik kullanıp yanlış bilgi veriyor bunu ayırt edemiyor olman üzücü.

Ercü isimli kişinin ilk yorum aksiyonu
Konu Sahibinin Sorusu: Hava sirkülasyonu
Yorumu: WarCry görünüşten ibaret teşekkürler
Yorum Aksiyonun Sonucu: Görünüşü güzel ama hava sirkülasyonu kötü

Bunu bağlantıyı kuramıyorsan okulda derslerine iyi çalışmalısın.
Az önce Td500 ve Airhawk Duo ya boş kasa dediniz. Buradaki amacınız nedir?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abi haklısın Xigmatek Aquarius Plus kullanıyorum duyan kasayı değiştir hava almıyor diyor ama öyle bir şey yok, o kasa da buna çok benziyor, radyatörü yana taktım (intake olarak) alt fanları da intake yaptım egzoz fan ve üst 3 fan da dışarı veriyor GPU 58 dereceyi (ev bugün sıcak normalde 54'ü) geçmiyor bilmeden konuşuyorlar.
Ben sana bir şey diyeyim mi azıcık fizik bilseler "abooo biz ne saçmalamışız derler" ama yok adama doğruyu anlatıyoruz bu sefer Gamepower'cı oluyor abi Lian Li'nin tasarımı da birebir aynı zaten Gamepower lian Li'den araklamış bari bana Lian Li'ci diyin :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom