Neler Yeni

Öneri Warcy kasa almak mantıklı mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Helal arkadaşlar süpersiniz çok doğru söylediniz mükemmel sistem kurmuşsunuz çatır çatır iyi oyunlar dilerim;

Gerçekler: 2666MHz darboğazından ötürü 2K'da dahi 3600'den çok geride kalacak. Kaynak:
Fiyatların farkındayız değil mi?
1800TL 3600 iken 1200TL 10400F'di.
Neyse ya ne anlatayım ki?
Ayrıca arkadaşa Z490 anakart aldık ve 5 ay içerisinde 10700K alacağını belirtti. 3600MHZ RAM'ler ile kullanılacak.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
garantiye göndermeyi denedinmi. bi mail falan ataydın?
evet bozuk tusu cozuyorlar diger tusta tekrar problem cikiyor bana oyunlarda oyungucu sagladi cok iyi bir klavye herkese tavsiye ederim tam f/p 2 ay icinde bozulma garantisi veriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti konusunu ben söylemedim. Bozuk olmadığı için bende bak ÇATIR ÇATIR basıyorum tuşlara. Ayrıca garantiye vermek zor değil olmadıysa tekrar talep et tekrar gönder.
2 kere gonderdim ve ikisindede bozuk tus duzeldi diger tusta problem cikti bende klavyeyi parcaladim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
evet bozuk tusu cozuyorlar diger tusta tekrar problem cikiyor bana oyunlarda oyungucu sagladi cok iyi bir klavye herkese tavsiye ederim tam f/p 2 ay icinde bozulma garantisi veriyorlar

2 kere gonderdim ve ikisindede bozuk tus duzeldi diger tusta problem cikti bende klavyeyi parcaladim
Paran çoksa daha iyi F/P al ne sen üzül nede başkaları.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Ayrıca arkadaşa Z490 anakart aldık ve 5 ay içerisinde 10700K alacağını belirtti. 3600MHZ RAM'ler ile kullanılacak.
o kadar oyun performansi icin o render performansindan vazmı geçtin?!?!? delirten intel fanboyu seni

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşım o zaman çatır çatır oynayacak yazmayacaksın idare ediyoruz yazacaksın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
o kadar oyun performansi icin o render performansindan vazmı geçtin?!?!? delirten intel fanboyu seni
Arkadaşım dalganı başka yerde geç. Her ürünü tek tek karşılaştırmalı testini Türkiye'de yapan benim Ramlerine kadar 10400F VS 3600 testini yapan adamın bu kadar sabrını zorlamamalısın

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Arkadaşım o zaman çatır çatır oynayacak yazmayacaksın idare ediyoruz yazacaksın.
Hayır oynayacak yazarım.
İdare ediyoruz yazmama gerekte yok 3600MHZ RAM kullanıldığında o fark biraz daha kapanacak ama hala duracak bunda şüphe yok.
600TL Farka değer bir fark kalmayacak ortada.
Daha fazla gömmeye devam edecekseniz lütfen devam edin, elimizdeki türkiye şartlarına uyarak sistem önerdiğimiz için özür dileriz.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
En iyisi dark guardian pro alıp kalan parayla fan almak NET.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hayır oynayacak yazarım.
İdare ediyoruz yazmama gerekte yok 3600MHZ RAM kullanıldığında o fark biraz daha kapanacak ama hala duracak bunda şüphe yok.
Daha fazla gömmeye devam edecekseniz lütfen devam edin, elimizdeki türkiye şartlarına uyarak sistem önerdiğimiz için özür dileriz.
Bir şey sorucam z490 ı beleş mi aldınız ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hayır oynayacak yazarım.
Arkadaşım bunları bu fiyat farkını bu testleri yapıp Türkiye'de tek ama tek insanlara gösteren anlatan kişi benim farkında mısınız? Sen benim içeriklerimi izliyor musun? Bana Türkiye şartları şovu filan yapma otur aşağıdaki videoyu izle.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Arkadaşım bunları bu fiyat farkını bu testleri yapıp Türkiye'de tek ama tek insanlara gösteren anlatan kişi benim farkında mısınız? Sen benim içeriklerimi izliyor musun? Bana Türkiye şartları şovu filan yapma otur aşağıdaki videoyu izle.

Türkiye şovu mu? Peki.
Burada savunduğunuz bir şey bile yok, videolarınızı ise kaynak bulamadığım zaman gerekli bilgiyi alıp çıkarım.

Nasıl nerden aldınla nerde yaptılar o indirimi?
Arkadaşı tarafından temin etti. Birazcık karışık oralar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom