Neler Yeni

Warlock Klavye Aldım Sorun Çıkarsa Garantisine Gönderirsem İlgilenirlermi?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar warlock aldım red switch sorunu çıkarsa garantisi ilgilenip düzeltirlermi? Bu rastgele tuşlara basma olayı fln yani kronik sorunu bu ama 24 ay garantisi var düzeltilecek bir sorun bence

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bence ilgilenirler

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ilgilenirler
Bencede düzeltilebilecek bir sorun çünkü bu herkesin başına geldi ve eminim benimde gelecek ben garantisine güvenerek aldım biliyordum zaten kronik sorunun olduğunu ancak şöyle düşünerek aldım herkes bı anda isyan edip yorumlara yazınca adamlar illaha bir bakmışlardır soruna ve çözmüşlerdir.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bencede düzeltilebilecek bir sorun çünkü bu herkesin başına geldi ve eminim benimde gelecek ben garantisine güvenerek aldım biliyordum zaten kronik sorunun olduğunu ancak şöyle düşünerek aldım herkes bı anda isyan edip yorumlara yazınca adamlar illaha bir bakmışlardır soruna ve çözmüşlerdir.
Adamlar değiştirse bile garantisi bitince eğer dediğin gibi herkeste yapıyorsa sende yine yapacak biraz ölü yatırım gibi olmuş

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Adamlar değiştirse bile garantisi bitince eğer dediğin gibi herkeste yapıyorsa sende yine yapacak biraz ölü yatırım gibi olmuş
Değişim değil de direk sorununu çözebiliyorlarsa bulmuşlarsa yani öyle yapmalarını istiycem yoksa direk değişim yapıp gönderirler

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Değişim değil de direk sorununu çözebiliyorlarsa bulmuşlarsa yani öyle yapmalarını istiycem yoksa direk değişim yapıp gönderirler
Demek istediğim bu garanti illaki bitecek ve sen bu sorunu yaşadığında elinde satamayacağın sorunlu bir ürün kalacak sadece

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Arkadaşlar warlock aldım red switch sorunu çıkarsa garantisi ilgilenip düzeltirlermi? Bu rastgele tuşlara basma olayı fln yani kronik sorunu bu ama 24 ay garantisi var düzeltilecek bir sorun bence

Rastgele tuşları basma olayı varsa. Alt Tarafında'ki devreden kaynaklanma olma olasılığı yüksek. Onun için değişim yapılması daha mantıklı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Demek istediğim bu garanti illaki bitecek ve sen bu sorunu yaşadığında elinde satamayacağın sorunlu bir ürün kalacak sadece
Yok onu anladım dostum bende şunu demeye çalışıyorum değişim deilde direk verdiğim klavyenin sorununu çözmelerini istiyecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rastgele tuşları basma olayı varsa. Alt Tarafında'ki devreden kaynaklanma olma olasılığı yüksek. Onun için değişim yapılması daha mantıklı.
Hmm ama bu kronik sorun reis yani ürettikleri çoğu klavyede bu sorun var malesef :( değişim yaptıkları üründe sorunlu çıkarsa sıkıntı

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Anca iade alabilrisin bende böyle bir sorun yok ben de kullanıyorum ama blue switch benimki

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Anca iade alabilrisin bende böyle bir sorun yok ben de kullanıyorum ama blue switch benimki
Yha bende aslında blue alacaktım ikiside aynı fiyataydı zaten akşam sepete yanlışlıkla red i eklemişim :D sonraki gün sabah 12 de geldi (hepsi jet farkı :) ) açıp kutusunu red sesine fln baktım hem daha yumuşak basımlı hem daha kısa tepkime süresi var hemde sesini blue dan daha çok beğendim daha tok sesi var.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Sarp Yılmaz
Kronik sorunu olan bir SSD modelim var fakat ben hiçbir sorun yaşamıyorum yani biraz şans işi aslında.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kronik sorunu olan bir SSD modelim var fakat ben hiçbir sorun yaşamıyorum yani biraz şans işi aslında.
Aynen öyle, bakalım. Klavye gayet güzelmiş aslında Red switch ilk defa deneyimliyorum şahsen çok beğendim. Bundan sonra red alacağım klavyelerimi :)

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Red Switch daha iyi zaten ben blue aldığıma pişmanım sorunu yoksa kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular