Neler Yeni

Warlock Klavye Aldım Sorun Çıkarsa Garantisine Gönderirsem İlgilenirlermi?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,642
İsim
Sarp Yılmaz
Aynen öyle, bakalım. Klavye gayet güzelmiş aslında Red switch ilk defa deneyimliyorum şahsen çok beğendim. Bundan sonra red alacağım klavyelerimi :)
Ben mavi switch kullanıyorum ve ne yalan söyleyeyim biraz rahatsızım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben mavi switch kullanıyorum ve ne yalan söyleyeyim biraz rahatsızım.
Dimi :( sesi çok güzel insanı tatmin ediyor fakat hem basış kuvveti red e göre daha fazla hemde bir zaman sonra çok kafa şişiriyor diyorlar.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,642
İsim
Sarp Yılmaz
Dimi :( sesi çok güzel insanı tatmin ediyor fakat hem basış kuvveti red e göre daha fazla hemde bir zaman sonra çok kafa şişiriyor diyorlar.
Yani akşamlar oynayamıyorum mesela yada sabahın köründe giremiyorum pc ye

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yani akşamlar oynayamıyorum mesela yada sabahın köründe giremiyorum PC ye
Aynen sıkıntı :( bende yaklaşık 3 4 gün şu klavyeyi kullandım https://www.hepsiburada.com/rampage...tyAh64_T8fz2lVVRLR5zIgEoG1Isl-UMaAoWLEALw_wcB
Sesi baya fazla çıkıyor buda mekanik hisli bir klavye ama blue switch sesi çıkaran switchler var bunda da sesi aynı blue switch yani 2 tane kardeşim var mesela gece onlar uyuyunca ben odada oyun oynayamıyodum :D tak tak tak ses çıkartıyo zaten bu klavyeyi aldım ben, sonra baktım warlock indirime girdi iade ettim direk warlock red switch aldım işte ve şuan memnunum AMA, red switch olmasına rağmen sesi yine var yok değil yani :D gerçek blue switch i düşünemiyorum mekanik hisli öyleyse o efsane baş ağrıtır.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,642
İsim
Sarp Yılmaz
Aynen sıkıntı :( bende yaklaşık 3 4 gün şu klavyeyi kullandım https://www.hepsiburada.com/rampage...tyAh64_T8fz2lVVRLR5zIgEoG1Isl-UMaAoWLEALw_wcB
Sesi baya fazla çıkıyor buda mekanik hisli bir klavye ama blue switch sesi çıkaran switchler var bunda da sesi aynı blue switch yani 2 tane kardeşim var mesela gece onlar uyuyunca ben odada oyun oynayamıyodum :D tak tak tak ses çıkartıyo zaten bu klavyeyi aldım ben, sonra baktım warlock indirime girdi iade ettim direk warlock red switch aldım işte ve şuan memnunum AMA, red switch olmasına rağmen sesi yine var yok değil yani :D gerçek blue switch i düşünemiyorum mekanik hisli öyleyse o efsane baş ağrıtır.
Benim ki gerçek blue switch ve baya ses çıkarıyor :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Ben bu ürünü yaklaşık 2-3 yıl önce almıştım ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben bu ürünü yaklaşık 2-3 yıl önce almıştım ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
İşte bazılarında da sorun çıkmayabiliyor valla inşallah yaşamam sorun.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Nereden aldın? Ben hepsiburada'dan almıştım.
Bende hepsiburadadan aldım, valla adamlar gerçekten çok iyi firma hatta internetten satış yapan bu tarz siteler içinde en iyisi olduğunu net söylerim. Dün akşam 5 buçukta sipariş verdim sabah 1 de geldi. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hepsiburada ile zaten, babamın ve benim telefonumuda ordan aldık. 24 Ay garantisi de var klavyenin, bakalım inşallah sorununu görmem görürsemde zaten garantiye veririm ilgilenirler.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Bende hepsiburadadan aldım, valla adamlar gerçekten çok iyi firma hatta internetten satış yapan bu tarz siteler içinde en iyisi olduğunu net söylerim. Dün akşam 5 buçukta sipariş verdim sabah 1 de geldi. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım hepsiburada ile zaten, babamın ve benim telefonumuda ordan aldık. 24 Ay garantisi de var klavyenin, bakalım inşallah sorununu görmem görürsemde zaten garantiye veririm ilgilenirler.
Hepsiburada Türkiye içersinde en iyi internet alış-veriş sitesi.Aksini iddia edemez kimse.Ne iade sıkıntısı yaşadım ne ürün, kargo.Mükemmel bir firma.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hepsiburada Türkiye içersinde en iyi internet alış-veriş sitesi.Aksini iddia edemez kimse.Ne iade sıkıntısı yaşadım ne ürün, kargo.Mükemmel bir firma.
Hepsi jet ile ücretini verirsen aynı günde bile getiriyorlar vermezsen de genelde 1 günde max 2 günde getiriyorlar yani kendi kargolarının olması çok çok çok iyi.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Hepsi jet ile ücretini verirsen aynı günde bile getiriyorlar vermezsen de genelde 1 günde max 2 günde getiriyorlar yani kendi kargolarının olması çok çok çok iyi.
Ben hepsijet'i kullanabilecek bölgede olmadığım için hiç deneyimleyemedim.Ama güzel olduğunu duydum.

Top Bottom