Aethermaniva
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Selamlar, monitörün hakkında kısa bir inceleme yayınlayacağım daha bugün aldım ve ilk izlenimlerimi sizler ile paylaşacağım.
KUTU İÇERİĞİNDE bizi,
-Monitör ve ayağı
-1 Adet DP kablosu
-1 Adet Güç Kablosu karşılıyor. (Kablolar monitörümüz gibi beyaz.)
TESTLERİNİ yaptığımda herhangi bir ölü piksel ile karşılaşmadım.
Samsung G3 Odyssey kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki ghosting seviyesi kabul edilebilir durumda.
EKRAN KALİTESİNE gelecek olursak ilk geldiğinde renkler soluk ve cansız gelmişti gözüme öncelikle menüye girip parlaklık ve kontrastı arttırdım biraz daha hoş geldi ardından renk ayarını da yapınca gayet hoş oldu.
Açıkçası film izlemek vb. şeyler için çok da uygun olduğunu sanmıyorum ha ben yine izlerim fakat ağırlıklı olarak film izleyen biri iseniz IPS panel bir monitör almanız daha uygun olacaktır. Ayrıca çektiğim bir kaç videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Video - Video
-ARTILARI
Ucuz (3400₺)
FPS oyunlarında 165hz gayet başarılı (Valorant ve CS2'de test ettim.)
RGB aydınlatması hoş bir hava katıyor.
Diğer monitörlere göre ekranın yerden yükseklik seviyesi daha iyi.
-EKSİLERİ
Pivot özelliği yok
Daha önceden IPS panel kullandıysanız görüntünün keskinliği sizi tatmin etmeyebilir.
Dipnot: Beklentinize bağlı olarak çok güzel bir monitör olduğunu düşünüyorum hele ki setupınız tamamen beyazsa şahane.
Ayrıca VESA desteği mevcut Pivot özelliği sizin için olmazsa olmaz ise monitör kolu alabilirsiniz.
KUTU İÇERİĞİNDE bizi,
-Monitör ve ayağı
-1 Adet DP kablosu
-1 Adet Güç Kablosu karşılıyor. (Kablolar monitörümüz gibi beyaz.)
TESTLERİNİ yaptığımda herhangi bir ölü piksel ile karşılaşmadım.
Samsung G3 Odyssey kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki ghosting seviyesi kabul edilebilir durumda.
EKRAN KALİTESİNE gelecek olursak ilk geldiğinde renkler soluk ve cansız gelmişti gözüme öncelikle menüye girip parlaklık ve kontrastı arttırdım biraz daha hoş geldi ardından renk ayarını da yapınca gayet hoş oldu.
Açıkçası film izlemek vb. şeyler için çok da uygun olduğunu sanmıyorum ha ben yine izlerim fakat ağırlıklı olarak film izleyen biri iseniz IPS panel bir monitör almanız daha uygun olacaktır. Ayrıca çektiğim bir kaç videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Video - Video
-ARTILARI
Ucuz (3400₺)
FPS oyunlarında 165hz gayet başarılı (Valorant ve CS2'de test ettim.)
RGB aydınlatması hoş bir hava katıyor.
Diğer monitörlere göre ekranın yerden yükseklik seviyesi daha iyi.
-EKSİLERİ
Pivot özelliği yok
Daha önceden IPS panel kullandıysanız görüntünün keskinliği sizi tatmin etmeyebilir.
Dipnot: Beklentinize bağlı olarak çok güzel bir monitör olduğunu düşünüyorum hele ki setupınız tamamen beyazsa şahane.
Ayrıca VESA desteği mevcut Pivot özelliği sizin için olmazsa olmaz ise monitör kolu alabilirsiniz.
Son düzenleme: