Zaculation
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
EvetDlss mi açık?
Dlss warzoneda sapıtıyor. Dlss açtığımda %60lara falan iniyor benim de gpu usage. Ama %45de çok az geldi. Eco modda vs olabilir sistem. Performans ayarların ne durumda? Ayrıca dlssi kapatıp dener misin bir de.
Dlssi kapatınca % 99 oldu gpu kullanımı. Cpu kullanımı da %53 aralarında. Sistemin eco modda olup olmadığına nereden bakabilirim. Geldiğinden beri hiç ayar yapmadım sadece bios güncellemesi ve driverları kurdum.Dlss warzoneda sapıtıyor. Dlss açtığımda %60lara falan iniyor benim de gpu usage. Ama %45de çok az geldi. Eco modda vs olabilir sistem. Performans ayarların ne durumda? Ayrıca dlssi kapatıp dener misin bir de.
Windows güç seçenekleri kısmından bakabilirsiniz. Performans moduna alırsanız çok daha iyi sonuçlar verecektir. Fps değerleriniz gpu kullanımı arttığında düzeldi mi?Dlssi kapatınca % 99 oldu gpu kullanımı. Cpu kullanımı da %53 aralarında. Sistemin eco modda olup olmadığına nereden bakabilirim. Geldiğinden beri hiç ayar yapmadım sadece bios güncellemesi ve driverları kurdum.
Hocam oyuna giremedim daha şimdi de saçma bir şekilde 200ms'de oyunu arıyor. Güç seçenekleri böyle hangisini seçmem lazım ?Windows güç seçenekleri kısmından bakabilirsiniz. Performans moduna alırsanız çok daha iyi sonuçlar verecektir. Fps değerleriniz gpu kullanımı arttığında düzeldi mi?
Dengelide bırak. Güç tasarrufu performans kaybı yapabiliyor yüksek performans da oyunda değilken güce ihtiyaç yokken bile sistemi gereksiz zorluyor.Hocam oyuna giremedim daha şimdi de saçma bir şekilde 200ms'de oyunu arıyor. Güç seçenekleri böyle hangisini seçmem lazım ? Alıntıyı görüntüle
Hocam peki gpu kullanımı ve cpu kullanımı normal mi ? Normalde düne kadar 100fps alıyordum çünkü. Warzone 2.0 hala optimizasyon konusunda sıkıntılı mı ?Dengelide bırak. Güç tasarrufu performans kaybı yapabiliyor yüksek performans da oyunda değilken güce ihtiyaç yokken bile sistemi gereksiz zorluyor.
DLSS kapalıykenki kullanımlar normal.Hocam peki gpu kullanımı ve cpu kullanımı normal mi ? Normalde düne kadar 100fps alıyordum çünkü. Warzone 2.0 hala optimizasyon konusunda sıkıntılı mı ?
200ms lobi sorunu sürekli oluyor ya normal. Oyuna girdiğinde kullanımı ve fpsi ss atarsan değerleri kontrol edebiliriim.Hocam oyuna giremedim daha şimdi de saçma bir şekilde 200ms'de oyunu arıyor. Güç seçenekleri böyle hangisini seçmem lazım ? Alıntıyı görüntüle