Neler Yeni

Yardım Warzone 2.0 network is offline ve server disconnect hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SpeedyDevil
RAM: Adata XPG Gammix D30 2x8 GB 3000MHz
Ekran kartı: ASUS GeForce GTX 1660Ti Phoenix
Anakart: Asus PRIME B450M-K
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Steam'den giriş yapmaya çalışınca hueneme – concord networking is offline hatası alıyorum sürekli.
Battlenet üzerinden giriş yapmaya çalışınca da 2.ve 3. resimde gözüktüğü üzerer you have been disconnected hatası alıyorum.
Modemi resetledim UPnP'yi kapattım Xbox multiplayer network üzerinden servisleri kontrol ettim teredoyu durdurdum. Oyunu silip tekrar yükledim her iki Launcher'da da hesabın bölgesini değiştirdim. DNS ayarlarını değiştirdim. VPN ile bağlanmayı denedim.
Her denemede aynı sonuç hiç etkilenmediler bile.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-11-19 215900.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-19 215900.png
    213.6 KB · Hit: 336
  • Ekran görüntüsü 2022-11-19 215915.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-19 215915.png
    514.3 KB · Hit: 317
  • Fhuu51nVQAAT1tK.jpg
    Fhuu51nVQAAT1tK.jpg
    53.7 KB · Hit: 316

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
Birader bende de aynı sorun var ne yaptıysam düzeltemedim. Bunları yapınca Battlenette bazen açılıyor o da çok nadir, ihtimal olarak 10 defa oyunu açmayı denememden 1 tanesi falan tutuyor hele bazen hiç açılmıyor. Bu problem internet sağlayıcısından kaynaklı büyük ihtimalle en son o karara vardım. Kullandığın internet superonline mı? (her superonline kullanıcısına olmuyor çevremdekilerde bu sorun yok)

ek olarak wifi adaptörü ile masaüstü pcde telefon internetine bağladım ve öyle giriş yapmayı denedim. Her denememde tek seferde oyuna girdi.

Sen bir çözüm bulabildin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SpeedyDevil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birader bende de aynı sorun var ne yaptıysam düzeltemedim. Bunları yapınca Battlenette bazen açılıyor o da çok nadir, ihtimal olarak 10 defa oyunu açmayı denememden 1 tanesi falan tutuyor hele bazen hiç açılmıyor. Bu problem internet sağlayıcısından kaynaklı büyük ihtimalle en son o karara vardım. Kullandığın internet superonline mı? (her superonline kullanıcısına olmuyor çevremdekilerde bu sorun yok)

ek olarak wifi adaptörü ile masaüstü pcde telefon internetine bağladım ve öyle giriş yapmayı denedim. Her denememde tek seferde oyuna girdi.

Sen bir çözüm bulabildin mi?
Birader bende dns ayarlarını sıfırlayarak ve değiştirerek geçici çözüme ulaştım arada modemi resetliyorum ya da fabrika ayarlarına sıfırlıyorum pc yi kapatıp açınca yine aynısı oluyor battlenette çok fazla fps drop oluyordu steame geçtim ama aynı hata hala devam ediyor. İnternet olarakta Superonline kullanıyorum

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
Birader bende dns ayarlarını sıfırlayarak ve değiştirerek geçici çözüme ulaştım arada modemi resetliyorum ya da fabrika ayarlarına sıfırlıyorum pc yi kapatıp açınca yine aynısı oluyor battlenette çok fazla fps drop oluyordu steame geçtim ama aynı hata hala devam ediyor. İnternet olarakta Superonline kullanıyorum
başka bi internet sağlayıcısına geçsek sorun sorun düzelecek büyük ihtimalle :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SpeedyDevil
Çözüm yollarına bakmıştım UPnP yi kapattım. Activision support sitesinde port yönlendirmelerini paylaşmışlar onları da denedim. Ama yine aynı hatayı veriyor sürekli tam olarak neden hata verdiğini anlayamadım.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
Çözüm yollarına bakmıştım UPnP yi kapattım. Activision support sitesinde port yönlendirmelerini paylaşmışlar onları da denedim. Ama yine aynı hatayı veriyor sürekli tam olarak neden hata verdiğini anlayamadım.
Cmd yi yönetici olarak açıp aşağıdakileri sırayla yazdığım zaman girebiliyorum. Büyük ihtimalle sende de olacak dene istersen Dns i resetliyor.

ipconfig /flushdns

ipconfig /registerdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

netsh winsock reset

umarım yardımcı olur eğer girmezse bunları yazdıktan sonra pc yi resetleyip öyle girmeyi dene.

yukarıda dediklerini bende yaptım hiçbir faydası olmuyor bir tek bu şekilde girebiliyorum önceden de denemiştim sonra bununla mı uğraşıcam sürekli diyip silmiştim aslında 5dk bile almıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SpeedyDevil
Cmd yi yönetici olarak açıp aşağıdakileri sırayla yazdığım zaman girebiliyorum. Büyük ihtimalle sende de olacak dene istersen Dns i resetliyor.

ipconfig /flushdns

ipconfig /registerdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

netsh winsock reset

umarım yardımcı olur eğer girmezse bunları yazdıktan sonra pc yi resetleyip öyle girmeyi dene.

yukarıda dediklerini bende yaptım hiçbir faydası olmuyor bir tek bu şekilde girebiliyorum önceden de denemiştim sonra bununla mı uğraşıcam sürekli diyip silmiştim aslında 5dk bile almıyor
Bunu dene istersen ben yaptım sorun çıkarmıyor artık activisionun kendi sitesindeki portlar videoda bahsedilen kendinde bakabilir modem arayüzünden ve güvenlik duvarından yönlendirme yapacaksın bende sağlam çalışıyor

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
Bunu dene istersen ben yaptım sorun çıkarmıyor artık activisionun kendi sitesindeki portlar videoda bahsedilen kendinde bakabilir modem arayüzünden ve güvenlik duvarından yönlendirme yapacaksın bende sağlam çalışıyor
bunu ilk çıktığında denemiştim 1-2 gün güzel çalıştı daha sonra servera bağlanamama hatası olmaya başladı. Zaten deneyebileceğim her şeyi denedim bi tek yukarıdaki kodları yazıp oyunu açtığımda tam sorunsuz giriş yapıyor. Umarım senin de 1-2 gün sonra başın ağrımaz.

GravediggerDemon

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Kemiksiz

ipconfig /flushdns

ipconfig /registerdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

netsh winsock reset

konuyu hortlatıyorum ama black ops 6 için denedim açılmıyor knk hâlen waiting for networking diyor, internetim güvenli modda kapalı

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
konuyu hortlatıyorum ama black ops 6 için denedim açılmıyor knk hâlen waiting for networking diyor, internetim güvenli modda kapalı
Hocam bu sıkıntıyı kesin çözüme ulaştırmak için ya internet sağlayıcısını degiştireceksin ya da statik ip satın alacaksın. Yoksa 2 gün girersin 3. gün yine aynı hatalar gelir ben sinirden silmiştim. Son güncellemelerden haberim yok.

GravediggerDemon

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Kemiksiz
Hocam bu sıkıntıyı kesin çözüme ulaştırmak için ya internet sağlayıcısını degiştireceksin ya da statik ip satın alacaksın. Yoksa 2 gün girersin 3. gün yine aynı hatalar gelir ben sinirden silmiştim. Son güncellemelerden haberim yok.
vpn ile girebilmiştim, ama ekran kartımdan dolayı fps drop yiyorum çözünürlük düşürmeyi de ben tercih etmiyorum ve pek sevemedim, 3070 ile 4K oynuyorum (seneye 5090 a geçeceğim inş)

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
vpn ile girebilmiştim, ama ekran kartımdan dolayı fps drop yiyorum çözünürlük düşürmeyi de ben tercih etmiyorum ve pek sevemedim, 3070 ile 4K oynuyorum (seneye 5090 a geçeceğim inş)
Herkese nasip olur inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,745
Üyeler
164,726
Son üye
halilsbdhdbhd
Top Bottom