Hüseyin34
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Hüseyin
Warzone 2 de dün hiçbir sorun yokken şuan sürekli düşük fps ve shutter sorunu yaşıyorum. Oyun arayüzünde hiçbir sorun yokken oyuna girince fps 50 lere düşüyor ve frametime çok dalgalı şekilde ilerliyor. Oyundaki görüntü çok titriyor ve acayip lag oluşuyor. Sorunun temel nedeni olarak ekran kartı kullanımı olduğunu düşünüyorum çünkü 50-60 ları geçmiyor ara ara 30-40 lara kadar düştüğü oluyor. Teknik sorun olduğunu sanmıyorum çünkü sadece bu oyunda sorun yaşıyorum Btf 2042 de herhangi sorun yok.
Denediğim çözüm yolları;
Ekran kartını DDU ile kaldırıp yeniden kurdum oyun dosyalarını taradım hatta yeniden kurdum Battleneti silip yeniden yükledim save dosyasını sildim oyun içi ayarlarını sıfırladım tüm ayarları denedim sorunu çözemedim. Bu sorunu yaşayan var mı yoksa sorun benim oyunda mı?
Sistem;
Rtx 4060 Ti
İ5 12400F
16 GB 3200 MHz Ram
Kingston 1 TB M.2 SSD
XPG 650 W Kasa
Denediğim çözüm yolları;
Ekran kartını DDU ile kaldırıp yeniden kurdum oyun dosyalarını taradım hatta yeniden kurdum Battleneti silip yeniden yükledim save dosyasını sildim oyun içi ayarlarını sıfırladım tüm ayarları denedim sorunu çözemedim. Bu sorunu yaşayan var mı yoksa sorun benim oyunda mı?
Sistem;
Rtx 4060 Ti
İ5 12400F
16 GB 3200 MHz Ram
Kingston 1 TB M.2 SSD
XPG 650 W Kasa