Neler Yeni

Warzone 2'de Adam vuramıyorum sizce neden ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
fps oyunlarina yabanci olmadigimi belirtmek icin saat soyledim.
beğenilen şeyler kişiseldir ve kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
kotu oyun yazıp nokta koymak doğru değil,beğenmeyebilirsin ki buna kimse bişey diyemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
adam vuramadığın içindir

kırmızışarapp

80+ Silver

Vesselam

80+ Bronze
kanka bos atma reddit aim asist videosu dolu bak isine
Mesaj otomatik birleştirildi:

kollada oynayan var tanidigim alisan yokediyor bariz duvar arkasi bile takip ediyo neyi savunuyorsun
Kenks ya boş atmıyorum ama be moruk yaa ehe ehe. Joystick al eline oyna ondan sonra sun fikrini kenkem. Alışan tabii ki yok edecek sanki klavye mouse alışan yok etmiyor =D. Reddite de senin gibi aimlock op diye ağlayan bir kitle var doğru, biliyorum. Ama bak insanlar yüzlerce video çekipte anlatıyor basitçe neden op olmadığını. Aç izle işte yazdırtma bana uzun uzun nedenini ki ben de işime bakıp oyalanmayayım senin gibilerle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

konsol her türlü avantaj dostum o oyunda
Fps türünü bayadır kontrolcü ile oynayan birisine avantajlıdır elbet ama onun dışında kontrolcünün joysticki ile aimi kontrol ermek ve fare ile aimi kontrol etmek arasında çok fark var halilim onun dışında klavye mouseta sol elin 5 parmağı + sağ el ve 2 parmak aktif olarak kullanılırken yani 8 ayrı parçayla oyunu oynarken bu kontrolcüde sol 3 sağ 3, 6 parçan ile oyunu oynamak zorunda kalıyorsun. Neyse çok uzadı yoruldum be ya. Öle işte

Son düzenleme:
Top Bottom