Bu oyunu fps,aksiyon,savaş oyunu zannediyor olabilirsin. Ama aslında bu oyun süngerbop oyunu. Adama 50 mermi sıkıyorsun yeleği kırılıyor. Sonra bir 30da ölsün diye sıkıyorsun. Sonra bir bakmışsın başka bir yerden başkası seni vurmuş16 ramim var 640 gb ssdim var. Warzone indiriyorum. Tavsiyeleriniz nedir. Tecrübeli olanlar varsa.
Aga warzone yükledim arkadaşın gazına gelip, yüklemez olaydım. Adamlar namusları uğruna savaşıyor resmen kafamı çıkaramıyordum aşırı tryhard millet ve muhtemelen hepsi en üst seviye sistemlerde oynuyordu.Cod mobile dan var biraz hatta fazla var . Sen bide gel bf v oyna strese hükmet
FPS yükseltmek için ayarlari düşüneceksiniz. Videolar var bunun için. Oyun güzel.
OlsunBu oyunu fps,aksiyon,savaş oyunu zannediyor olabilirsin. Ama aslında bu oyun süngerbop oyunu. Adama 50 mermi sıkıyorsun yeleği kırılıyor. Sonra bir 30da ölsün diye sıkıyorsun. Sonra bir bakmışsın başka bir yerden başkası seni vurmuş
Şansımızı deneyecez. Sonuçta bedavaAga warzone yükledim arkadaşın gazına gelip, yüklemez olaydım. Adamlar namusları uğruna savaşıyor resmen kafamı çıkaramıyordum aşırı tryhard millet ve muhtemelen hepsi en üst seviye sistemlerde oynuyordu.
şu vanguard teması geldiğinden beri oyundan nefret ediyorum ve tavsiye etmiyorum sinir stres ve oyundan sovursun net...16 ramim var 640 gb ssdim var. Warzone indiriyorum. Tavsiyeleriniz nedir. Tecrübeli olanlar varsa.
onu kastedim zaten reisGüzel oyun hocam. Millet eski haritayı istiyor. Ama sen yeni oynayacağın için farketmez.
Anladım zaten. Şimdi iyi bence. Yeni güncelleme ve harita ile idare ediyor.onu kastedim zaten reis
1 sene önce çok keyifli oyundu çok bozdular sonra güncellemer ile en güzel yanı olan hareket kısmını mahvettiler oyun inanılmaz yavaşladıGtx 1660 6gb oc, i3 10105 f, 16gb ramim var 640 gb ssdim var. Warzone indiriyorum. Tavsiyeleriniz nedir. Tecrübeli olanlar varsa.
yok yine eski zevki vermiyorAnladım zaten. Şimdi iyi bence. Yeni güncelleme ve harita ile idare ediyor.
tam tersine reis oyunu hızlandırdılar eskiden yavaştı oyun1 sene önce çok keyifli oyundu çok bozdular sonra güncellemer ile en güzel yanı olan hareket kısmını mahvettiler oyun inanılmaz yavaşladı