Neler Yeni

Watch 6 serisi toptan indirmde

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Pil ömrünü dert etmezseniz gerçekten şık ve güzel yapılmış bir saat. Tavsiye ederim. Bezelin dönmesi de baya bi kullanışlı ve havalı.

Ekler

• 20241005_124227.jpg
    20241005_124227.jpg
    1.4 MB · Hit: 411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil ömrünü dert etmezseniz gerçekten şık ve güzel yapılmış bir saat. Tavsiye ederim. Bezelin dönmesi de baya bi kullanışlı ve havalı.
Katılıyorum 4 classic 46mm var

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
pil ömrü dediğiniz ortalama kaç gün gidiyor
İlk günler çok bakıyodum 1 gün gidiyordu. Şuanda rahat 2 gün gidiyor bana. Eve gelince kolumdan çıkarıyorum. Eve de akşam 6 gibi geliyorum. Sabah 7de çıkıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonum da samsung oldugu icin ekg tansiyon vs herseyi tam olarak kullanabiliyorum. Ve hersey telefonla uyumlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı kordon da takınca iyi oluyor.

Ekler

• 20241009_091746.jpg
    20241009_091746.jpg
    1.7 MB · Hit: 175

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kullanıma göre watch 4 classicimi 2 günde bir şarj ediyorum
benım soyle bır sorum var dıyelımkı bunu işte calırken koldan cıkardık ozaman boşta kalıcak sarj gıdıyormu elımde s23 ve budsfe var saatte almayı duusnuyorum ama fıaylar bıraz pahalı geldı benım butcem ıcın daha ucuza nasıl kaptırım 2k-3k gıbı

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
benım soyle bır sorum var dıyelımkı bunu işte calırken koldan cıkardık ozaman boşta kalıcak sarj gıdıyormu elımde s23 ve budsfe var saatte almayı duusnuyorum ama fıaylar bıraz pahalı geldı benım butcem ıcın daha ucuza nasıl kaptırım 2k-3k gıbı
Kolundan çıkarınca direkt ekranı kapatıyor. Daha az şarj yiyor. Bende de s23 var. Ters şarj ile telefonla da şarj edebiliyosun saati ama biraz zor oluyor 😅

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj tabii ki gidiyor ama kullanmadığın zamanlar sadece saat moduna alabilirsin o modda da sen düğmeye basıyorsun 3sn sonra bi dijital saat gelip gidiyor onun dışında bi özelliği olmuyor şarj etmeye vaktim olmadığında öyle yapıyorum

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Yani kolunda değilken anlıyor. ekranı sensorleri vs kapatıyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kolundan çıkarınca direkt ekranı kapatıyor. Daha az şarj yiyor. Bende de s23 var. Ters şarj ile telefonla da şarj edebiliyosun saati ama biraz zor oluyor 😅
o özelleık varmı saatte guzelmıs bak ama fıyatı benım ıcın hala pahalı ya fıt 3 falan var o nasıl

PNSHER

80+ Bronze
2. elde 3-4k arası bulabilirsiniz.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom