Neler Yeni

Watch 6 serisi toptan indirmde

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Zorlı
saati beğendim 40mm olanı 4k civarı düşerse alırım

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
En mantıklı tercih hangisi peki?

tragedy

80+
Pil ömrünü dert etmezseniz gerçekten şık ve güzel yapılmış bir saat. Tavsiye ederim. Bezelin dönmesi de baya bi kullanışlı ve havalı.
Saat şekli hoşuma gitti ismi nedir hocam 6 classic var bende de

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Mehmet
2el pazarına bulaşmaktan korkuyorum ben :kekw:
Bulursan almak mantıklı hocam en son watch4 ü 23 ay garantili piyasa fiyatından 1500₺ falan ucuza almıştım ne fark edecek faturada ismin yazsa. Adam aldıktan sonra ki ay iphone almış ve uyumluluğu iyi değil diye satıyordu. Bende 1 sene sonra falan iphone aldım ve bende sattım. Cidden kötü çünkü androidle kullanırken whatsapptan gelen resimli mesajı bile gösteriyor ve cevap verdiriyor şuan kullandığım iphone ile beraber kullandığım apple se2 bile resmi göstermiyor mesela. Android kullanan için 2 hafta şarjı giden huawei serisinden falan daha güzel bence. Watch se2 yi de 22 ay garantili ve aynı şekilde piyasadan oldukca ucuza almıştım. Saat her türlü alınır.

Bulursan almak mantıklı hocam en son watch4 ü 23 ay garantili piyasa fiyatından 1500₺ falan ucuza almıştım ne fark edecek faturada ismin yazsa. Adam aldıktan sonra ki ay iphone almış ve uyumluluğu iyi değil diye satıyordu. Bende 1 sene sonra falan iphone aldım ve bende sattım. Cidden kötü çünkü androidle kullanırken whatsapptan gelen resimli mesajı bile gösteriyor ve cevap verdiriyor şuan kullandığım iphone ile beraber kullandığım apple se2 bile resmi göstermiyor mesela. Android kullanan için 2 hafta şarjı giden huawei serisinden falan daha güzel bence. Watch se2 yi de 22 ay garantili ve aynı şekilde piyasadan oldukca ucuza almıştım. Saat her türlü alınır.
W4 ü iyi ucuza almışsınız hocam w4c 46mm ye 3800 bayılmıştım ben nisanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,906
Üyeler
160,900
Son üye
Rasuga
Top Bottom