arkadaşlar watch dogs 2 indirdim bir türlü nette türkçe yama bulamadım epic games den indirdim bilen varsa yardımcı oabilir mi ya. her türlü oyunun yaması var bunun neden yok anlamadım bir türlü
arkadaşlar watch dogs 2 indirdim bir türlü nette türkçe yama bulamadım epic games den indirdim bilen varsa yardımcı oabilir mi ya. her türlü oyunun yaması var bunun neden yok anlamadım bir türlü
Bu watch Dogs serisi niye bu kadar berbat bir seri. 3 ü de aşırı kötü. Max 3 saat oynancak oyunlar.Var bende kullanmıştım, ama oyun berbat.
Hocam ben işkenceye 2 saatten fazla dayanamadım korsandan bir sürü güzel oyun varken onu hayatta oynamam.Bu watch Dogs serisi niye bu kadar berbat bir seri. 3 ü de aşırı kötü. Max 3 saat oynancak oyunlar.
Kesinlikle öyle ya. Ben watch dogs 3 oynarken işkence çekmiştim. Boşuna indirmiş gibi olmamayım diye zorla 2 saat oynamıştımHocam ben işkenceye 2 saatten fazla dayanamadım korsandan bir sürü güzel oyun varken onu hayatta oynamam.
2 yi ben beğendim hocam 3ü oynamadım. 2 de çete çağırıp aradan tüyüyordumBu watch Dogs serisi niye bu kadar berbat bir seri. 3 ü de aşırı kötü. Max 3 saat oynancak oyunlar.
İnternete yazık valla, oyunlarının çıkış tarihi yeni olmasına rağmen araba sürüş hissiyatı felan telefonlardaki dandik gta çakması oyunlara benziyor.Kesinlikle öyle ya. Ben watch dogs 3 oynarken işkence çekmiştim. Boşuna indirmiş gibi olmamayım diye zorla 2 saat oynamıştım
Zevk meselesi ya. Herhalde watch dogs tan daha iyi oyunlar oynayınca watch dogs kötü geldi bana.2 yi ben beğendim hocam 3ü oynamadım. 2 de çete çağırıp aradan tüyüyordum