Sizce alınır mı? çok ucuzuma geldi birde oyuna bakış attımda oynanış olarak çok kötü fakat gezinti için böyle gta da ki gibi adam. Vurmalı araçla gezmek için oynanırmı o tarz için sararmı yoksa o mekaniklerdemi kötü
Sizce alınır mı? çok ucuzuma geldi birde oyuna bakış attımda oynanış olarak çok kötü fakat gezinti için böyle gta da ki gibi adam. Vurmalı araçla gezmek için oynanırmı o tarz için sararmı yoksa o mekaniklerdemi kötü
47'ye almıştım vazgeçip iade ettim. Legion alınca indirip oynamadım daha önce demo zamanı oynamıştım ve beğenememiştim pek. Şans vermek istedim ama yorumlar da çok çok kötü olunca tekrar indirmeden iptal ettim. 1660 Ti ile de çok ayar yapmak gerekmişti optimizasyonu da tatmin etmemişti. Watch Dogs 1 bitirmedim yarıdayım, 2 bitirdim ve severim. O tarz şey arıyorsanız en azından 2 almanızı öneririm. Ancak ilk ikiyi oynadıysanız ve seriyi seviyorsanız alınabilir.
İlk oyun çoğu konuda iyiydi kendini oynattırdı ama 2. oyun beni araç kullanma mekaniğiyle bile çok fena kendinden soğuttu yarım saat bakıp çıktım. Legion da duyduğum kadarıyla ikinci oyuna daha yakın o yüzden önermem şahsen. WD oynayacaksan ilk oyunu oyna derim.