Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,490
Arkadaşlar yama çıktı mı bu oyuna. Gören bilen varsa haber edebilir mi?
Çok makbul geçervar link bulursam atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Watch Dogs Legion Türkçe Yama - Turkce-yama.net
Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu Watch Dogs Legion'u indireceğiniz bwww.turkce-yama.net
Çok teşekkür ederimvar link bulursam atarım
![]()
Watch Dogs Legion Türkçe Yama - Turkce-yama.net
Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu Watch Dogs Legion'u indireceğiniz bwww.turkce-yama.net
attım hocam buna tıklayarak gidebilirsinizÇok makbul geçer![]()
O site dolandırıcı. Kurmadım. Sonradan anladım. Watch Dogs Legion'un TR yaması yok zaten. Bir de bu site TR yaması olmayan daha yeni çıkmış oyunların bile tr yaması var diye gösteriyor. Yalancı site.o sitye virüslü site diyorlar yama kurup denediniz mi?
o sitye virüslü site diyorlar yama kurup denediniz mi?
Kullandığını sanmıyorum. İnternete Watch Dogs Legion yaması yazıp atmış. Bir o sitede tr yama var zaten ne hikmetse.Zaten siteye girip watch dogs 1 yamasına watch dogs legion yaması makine çevirimi dediğimde bir süre sonra silinmişti güven vermiyor zaten ama arkadaş kullanmış galiba linki paylaştığına göre. Muhtemel ekran kartı madenciği yapan site olabilir.
İngilizce öğrenmek konusunda hak veriyorum. Çünkü AAA oyunların yamaları kolay yapılmıyor artık ve geç çıkıyor. Yüksek ücret konusuna ise katılmıyorum. TR yamayı yapan insanlar da bir çalışan o kadar emek veriyorlar. Bir süre ücretli satmaları hakları zaten.İngilizceyi bir şekilde öğrenmek şart oldu yoksa yüksek fiyatlardan satılan tr yamalar yüzünden (herkesin alabileceği ücret isteseler anlarım) hadi yama geç çıksa anlaşılır böyle giderse oyunları anlayıp oynayamayacağız.
Hayır hocam yamayı alınca bir daha almana gerek yok. Hem 100-200 lirayı oyuna veren 15-20 liralık yamayı hayli hayli alır.Ücretli yapabilirler ama biri aylık 18 TL istiyor güncelleme format olursa tekrar üyeliğini yenileceksin vs. biri 25 TL istiyor gibi gibi 10 TL olsa en fazla kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum.