Neler Yeni

Watmann Hatası Şans Mı?

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yakup Zengin
Arkadaşlar hazır sistem alacağım fakat 4060 8 GB yetmeyeceği için AMD bakacağım. Onda WattMan hatası varmış, bu hata şans işi mi?
Garanti kapsamına giriyor mu?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Talat
Kardeşim wattman hatasını başlarda bizde alıyorduk oyun oynarken sadece ekran kartını kendini fabrika ayarlarına alıyordu tamam deyip geciyordum onun harici bana bir sıkıntı yaşatmıyordu oyunu aynı şekilde oynamaya devam ediyordum ama bazıları farklı sorunlarmı yaşıyor bilmiyorum ama abartılıyor..

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim wattman hatasını başlarda bizde alıyorduk oyun oynarken sadece ekran kartını kendini fabrika ayarlarına alıyordu tamam deyip geciyordum onun harici bana bir sıkıntı yaşatmıyordu oyunu aynı şekilde oynamaya devam ediyordum ama bazıları farklı sorunlarmı yaşıyor bilmiyorum ama abartılıyor..
Hocam hani bu 4060 8gb az geliyo ya amd almak mantıklı mı yoksa biraz idare edip ilerde başka ekran kartına mı geçeyim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,394
İsim
.
Arkadaşlar hazır sistem alacağım fakat 4060 8 GB yetmeyeceği için AMD bakacağım. Onda WattMan hatası varmış, bu hata şans işi mi?
Garanti kapsamına giriyor mu?
Abartılmıyor RX 7600 kullanıyorum onda bile var watmman son 6 ayda 4-5 kez wattman aldım şansa bağlı rx 570 kullanıp wattman yemeyen de var

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Talat
Hocam hani bu 4060 8gb az geliyo ya amd almak mantıklı mı yoksa biraz idare edip ilerde başka ekran kartına mı geçeyim
4060 bence seni bi süre idare eder yapacak bişey yok ilerleyen zamanda yeni seri ekran kartları gelene kadar bekle bence duruma göre 7800xt yada 4080 alırsın benim düşüncem o ben 7700 xt kullanıyorum oynadıgım oyunlar arasında warzone harici 10 gb vram oyun başka yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartılmıyor RX 7600 kullanıyorum onda bile var watmman son 6 ayda 4-5 kez wattman aldım şansa bağlı rx 570 kullanıp wattman yemeyen de var
illaki alıryorsundur o hatayı tamam deyip geciyorsun başka ne oluyorda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,687
Üyeler
168,669
Son üye
PuppetMasterr16
Top Bottom