Hocam hani bu 4060 8gb az geliyo ya amd almak mantıklı mı yoksa biraz idare edip ilerde başka ekran kartına mı geçeyimKardeşim wattman hatasını başlarda bizde alıyorduk oyun oynarken sadece ekran kartını kendini fabrika ayarlarına alıyordu tamam deyip geciyordum onun harici bana bir sıkıntı yaşatmıyordu oyunu aynı şekilde oynamaya devam ediyordum ama bazıları farklı sorunlarmı yaşıyor bilmiyorum ama abartılıyor..
Arkadaşlar hazır sistem alacağım fakat 4060 8 GB yetmeyeceği için AMD bakacağım. Onda WattMan hatası varmış, bu hata şans işi mi?
Garanti kapsamına giriyor mu?
Abartılmıyor RX 7600 kullanıyorum onda bile var watmman son 6 ayda 4-5 kez wattman aldım şansa bağlı rx 570 kullanıp wattman yemeyen de varKardeşim wattman hatasını başlarda bizde alıyorduk oyun oynarken sadece ekran kartını kendini fabrika ayarlarına alıyordu tamam deyip geciyordum onun harici bana bir sıkıntı yaşatmıyordu oyunu aynı şekilde oynamaya devam ediyordum ama bazıları farklı sorunlarmı yaşıyor bilmiyorum ama abartılıyor..
4060 bence seni bi süre idare eder yapacak bişey yok ilerleyen zamanda yeni seri ekran kartları gelene kadar bekle bence duruma göre 7800xt yada 4080 alırsın benim düşüncem o ben 7700 xt kullanıyorum oynadıgım oyunlar arasında warzone harici 10 gb vram oyun başka yok.Hocam hani bu 4060 8gb az geliyo ya amd almak mantıklı mı yoksa biraz idare edip ilerde başka ekran kartına mı geçeyim
illaki alıryorsundur o hatayı tamam deyip geciyorsun başka ne oluyordaAbartılmıyor RX 7600 kullanıyorum onda bile var watmman son 6 ayda 4-5 kez wattman aldım şansa bağlı rx 570 kullanıp wattman yemeyen de var