Neler Yeni

Watsap hesabım çalındı

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
Merhaba, kardeşim oyun oynarken bir linj geliyor ve buna tıklıyor buna tıkladıktan sonra bizim adimiza bir gruba küfür yazılıyor watsapdan 1 saat sonra baskasina sahsi yazılar atılıyor ama biz yazmiyoruz ve telefonumuza bu watsap baska bir cihaza kaydediliyor ve bizim oturumumuzun kapandığını yazan bir mesaj geliyor siber suçlara gittik şikayet ettik fakat islem süreci nasil olur veya bu yazan kişiyi nasil bulabiliriz başından gecen birisi yardim ci olabilirmi?

MythPhantom

80+ Bronze
yeniden whatsapp a giriş yap gider sonra ordan bağlı cihazlara gelip engelle

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeniden whatsapp a giriş yap gider sonra ordan bağlı cihazlara gelip engelle
Watsapi kurdartik zaten fakat kufur edilen kisi şikayet ci bizde şikayet de bulunduk bu süreç nasil ilerler bunu yapan kisi bulunabilir mi ne kadar surede bulunur sorun bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıdaki şekilde mail hazıtlayıp whatsapp destek hattına mail atmalısın. gün aşırı birkaç kere at whatsapını kapatsınlar başka çaresi yok.

Merhaba Ben (hat sahibinin isim soyisim). 05xxxxxxxxx nolu telefon numarasının asıl kullanıcısıyım. X model telefon kullanıyordum. gg.aa.yyyy tarihi saat xx:yy'de telefonuma 'xxx-yyy' nolu doğrulama kodu geldi. bu kodun ne anlama geldiğini bilmiyordum. herhangi bir işlem yapmadım. sonrasında whatsapp kullanan yakınlarım benim profilimin aktif olduğunu ve farklı bir kişinin profil resmi ve durum mesajları olduğunu bana söylediler. whatsapp yükleyip doğrulama kodu aldım. Aldığım doğrulama kodu: 'xxx-yyy'. kodu girdikten sonra anahtar kodu talep etti. ancak biz böyle bir kod ve bu kod için herhangi bir mail adresi almadık. araştırmalarımız sonucu whatsapp hesabımın kötü niyetli kişilerin eline geçtiğini öğrendik ve bu kişiler anahtar kodu için kendilerine ait farklı bir mail adresi tanımladıklarını farkettik. dolayısı ile hesabıma erişim sağlayamıyorun. mevcut(çalınan) hesabın acilen kapatılıp mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum
Watsap hesabını zaten aldık orda sıkıntı yok ama bunu yazan kişi öğrenmek istiyorz karsi tarafa hesabınızın çalındığını soylesek ve kanıtları göster sek bile inanmıyor önemli olan o kisi bulabilmemiz siber suçlara şikayette bulunduj bu surec nasil surer bulabilirlermi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim
Watsap hesabını zaten aldık orda sıkıntı yok ama bunu yazan kişi öğrenmek istiyorz karsi tarafa hesabınızın çalındığını soylesek ve kanıtları göster sek bile inanmıyor önemli olan o kisi bulabilmemiz siber suçlara şikayette bulunduj bu surec nasil surer bulabilirlermi?
ben siber suçlar üzerinden 2 kez dava açtım. iki ayrı davada da ne suçlu bulundu ne bir geri dönüş yaptılar. yani sonuç almanız zor

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
whatsapptan ölüm tehdidi aldık bir yıldır sonuc yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim