❌İndirim Bitti! Watsons BİC traş bıçaklarında indirim

63.25 TL

ben bunu aldım mağazadan teslimat ücretsiz,diğer modellerde indirimde arama yerine bic yazarak ulaşabilirsiniz
23 Aralık 2022 tarihinde amazon üzerinden almışım zamanın da bu modeli, yanında 2x4 yedek bıçak olacak şekilde, az önce kontrol ettim, 6 tane bıçak hala kullanılmamış duruyor, 1 tanesini de geçen hafta takmıştım 7 diyelim, 2 Günde bir traş olunmasına rağmen, F/P tam karşılığı bu model. yani 3 bıçak ile 2, 2.5 sene gibi bir kullanım yapmışım.

sen adamsın XD tamda bitmişti allah razı olsun brom

Stok bitmiş yetişemedik
Mağaza mağaza bölgesel stok var kontrol edebilirsiniz.Veya diğer ürünlere bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen adamsın XD tamda bitmişti allah razı olsun brom
Rica ederim, amin inşallah😍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

23 Aralık 2022 tarihinde amazon üzerinden almışım zamanın da bu modeli, yanında 2x4 yedek bıçak olacak şekilde, az önce kontrol ettim, 6 tane bıçak hala kullanılmamış duruyor, 1 tanesini de geçen hafta takmıştım 7 diyelim, 2 Günde bir traş olunmasına rağmen, F/P tam karşılığı bu model. yani 3 bıçak ile 2, 2.5 sene gibi bir kullanım yapmışım.
Kendim kullanmıyorum jilet makineyle traş oluyorum babama aldım.İçindeki bıçaklar yeter herhalde uzun bi süre dediğiniz gibiyse teşekkürler.

Beyler bıçakların ömrü ne kadar, haftalik 3 kullanimda kac ay gidiyor, degistirme sikligi nasil olmali?

63.25 TL

ben bunu aldım mağazadan teslimat ücretsiz,diğer modellerde indirimde arama yerine bic yazarak ulaşabilirsiniz
Teşekkür ederim.
Yararlandım.

1000054591.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,714
Üyeler
187,086
Son üye
Reliat