- Reaksiyon skoru
- 1,668
63.25 TL
ben bunu aldım mağazadan teslimat ücretsiz,diğer modellerde indirimde arama yerine bic yazarak ulaşabilirsiniz
23 Aralık 2022 tarihinde amazon üzerinden almışım zamanın da bu modeli, yanında 2x4 yedek bıçak olacak şekilde, az önce kontrol ettim, 6 tane bıçak hala kullanılmamış duruyor, 1 tanesini de geçen hafta takmıştım 7 diyelim, 2 Günde bir traş olunmasına rağmen, F/P tam karşılığı bu model. yani 3 bıçak ile 2, 2.5 sene gibi bir kullanım yapmışım.
63.25 TL
ben bunu aldım mağazadan teslimat ücretsiz,diğer modellerde indirimde arama yerine bic yazarak ulaşabilirsiniz
Mağaza mağaza bölgesel stok var kontrol edebilirsiniz.Veya diğer ürünlere bakın.Stok bitmiş yetişemedik
Rica ederim, amin inşallahsen adamsın XD tamda bitmişti allah razı olsun brom
Kendim kullanmıyorum jilet makineyle traş oluyorum babama aldım.İçindeki bıçaklar yeter herhalde uzun bi süre dediğiniz gibiyse teşekkürler.23 Aralık 2022 tarihinde amazon üzerinden almışım zamanın da bu modeli, yanında 2x4 yedek bıçak olacak şekilde, az önce kontrol ettim, 6 tane bıçak hala kullanılmamış duruyor, 1 tanesini de geçen hafta takmıştım 7 diyelim, 2 Günde bir traş olunmasına rağmen, F/P tam karşılığı bu model. yani 3 bıçak ile 2, 2.5 sene gibi bir kullanım yapmışım.
Teşekkür ederim.
63.25 TL
Yukarda biri yazmıştı kullanımını ve ömrünüBeyler bıçakların ömrü ne kadar, haftalik 3 kullanimda kac ay gidiyor, degistirme sikligi nasil olmali?