thErenSK
80+ Gold
- Katılım
- 9 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 7,069
- En İyi Cevap
- 2
genelde almıyor çok zorlarsan değişim yapabilirler belkiHocam garanti almıyor mu ekran kartını?
sende mi hata aldın?
genelde almıyor çok zorlarsan değişim yapabilirler belkiHocam garanti almıyor mu ekran kartını?
Anladım. Tekrardan çok geçmiş olsun. Bundan sonra NVIDIA ekran kartı almaya karar verdim sanırım.bir zarar vermez ancak oyundan atma, siyah ekran verme hatta sistem reset atma bile olabilir.
bunlar çok can sıkan durumlar. bence.
Bu sorunlar genelde RX500 de oluyor. İlerde 5700xt almaya karar verirseniz alın.Anladım. Tekrardan çok geçmiş olsun. Bundan sonra NVIDIA ekran kartı almaya karar verdim sanırım.
bne rx5600xtBu sorunlar genelde RX500 de oluyor. İlerde 5700xt almaya karar verirseniz alın.
Genelde dedim zaten sürekli demedim.bne rx5600xt?
Neyse bidaha olursa bakarım denerim birşeyler dün belki Windows updateden belki elektrikten olmuştur inşallah bişey olmazGenelde dedim zaten sürekli demedim.
Hem sorunun çözümsüz değil.
Wattman hatası karta zarar veren bir durum değil.Neyse bidaha olursa bakarım denerim birşeyler dün belki Windows updateden belki elektrikten olmuştur inşallah bişey olmaz
Amd den pişman olunurWattman hatası nedir? Wattman hatası alınca ne olur?
Bende yedim hiç bir oyunum crashlenmedi gayet normal bir şekilde oynayabiliyorum hiç bir ayar yapmadım bileBaşından aşağı soğuk sular dökülür öncelikle, sonra çözümleri araştırırsın bulamazsın ve yeni driver gelene kadar oyun oynayamazsın. Yaşadım![]()
Biliyorum. Zevke zarar veren bir durum.Wattman hatası karta zarar veren bir durum değil.
Riza baba: Evlat burak o amd kartıBaşından aşağı soğuk sular dökülür öncelikle, sonra çözümleri araştırırsın bulamazsın ve yeni driver gelene kadar oyun oynayamazsın. Yaşadım![]()
Eğer ekran kartınız 5600 XT ise satabiliyorsanız NVIDIA tavsiye ederim. Ben başka bir sorun yaşıyordum ama bu şekilde kurtuldum. Size de tavsiyemdir. Bir daha da AMD kartlar çeşitli hatalarla oyunları zehir etmiyor diye yemin bile edilse şüpheyle yaklaşırım ve almam.evet dün yaşadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü bu hatanın nasıl lanet bir hata olduğunu maalesef ki biliyorum. dünden beri oyun girmedim sadece chromeda dolaşıyorum ve bluestacks'ı kapatıp açıtım bi 5-10 kere ama bir şey olmadı. inşallah ilk ve son defa olmuştur. çok korkuyorum oyunumu zehir edecek diye.
konuma bakmak istersen; burda anlattım başımdan geçenleri.
Yardım - Az önce wattman hatası aldım ciddi bir şey olmuş mudur?
merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldım bu sistemi şimdiye kadar elektrik kesintileri hariç hiç wattman hatası almamıştım. bu gün az önce bluestacksı açtım yükleme ekranı doldu tam whatsapp açılıyordu ki ekran dondu 3-4 saniyeliğine bluestacks kapandı ve wattman hatası verdi. bu aralar elektrikte...forum.donanimarsivi.com