Neler Yeni

Wattman hatası nedir?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bir zarar vermez ancak oyundan atma, siyah ekran verme hatta sistem reset atma bile olabilir.
bunlar çok can sıkan durumlar. bence.
Anladım. Tekrardan çok geçmiş olsun. Bundan sonra NVIDIA ekran kartı almaya karar verdim sanırım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Başından aşağı soğuk sular dökülür öncelikle, sonra çözümleri araştırırsın bulamazsın ve yeni driver gelene kadar oyun oynayamazsın. Yaşadım :cry:
Bende yedim hiç bir oyunum crashlenmedi gayet normal bir şekilde oynayabiliyorum hiç bir ayar yapmadım bile

Başından aşağı soğuk sular dökülür öncelikle, sonra çözümleri araştırırsın bulamazsın ve yeni driver gelene kadar oyun oynayamazsın. Yaşadım :cry:
Riza baba: Evlat burak o amd kartı

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
evet dün yaşadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü bu hatanın nasıl lanet bir hata olduğunu maalesef ki biliyorum. dünden beri oyun girmedim sadece chromeda dolaşıyorum ve bluestacks'ı kapatıp açıtım bi 5-10 kere ama bir şey olmadı. inşallah ilk ve son defa olmuştur. çok korkuyorum oyunumu zehir edecek diye. :(
konuma bakmak istersen; burda anlattım başımdan geçenleri.
Eğer ekran kartınız 5600 XT ise satabiliyorsanız NVIDIA tavsiye ederim. Ben başka bir sorun yaşıyordum ama bu şekilde kurtuldum. Size de tavsiyemdir. Bir daha da AMD kartlar çeşitli hatalarla oyunları zehir etmiyor diye yemin bile edilse şüpheyle yaklaşırım ve almam.

Top Bottom