hocam bende birazdan tertemiz kutulu faturalı 1 yıl garantili rx 6700 alacağım inşallah onda bu problem ile karşılaşmam (600w 80plus bronze rampage psum var rx 570 ile bi sıkıntı yaşatmadı)Sorunun neyden kaynaklandığını bulabilirsen çözümünü bulmak kolay oluyor. Sorun ekran kartı, ram psu gibi parçalarla alakalı olabileceği gibi driverla da alakalı olabiliyor. Çok fazla değişken var. Ben amd kartla zamanında çok uğraştım o yüzden artık nvidia alıp daha az uğraş daha düşük güç (kartın gücü olarak) tercih ediyorum.
Hayırlı olsun hocam. Sıkıntı yaşarsan aç konu yardımcı olurlar zaten. İyi forumlar.hocam bende birazdan tertemiz kutulu faturalı 1 yıl garantili rx 6700 alacağım inşallah onda bu problem ile karşılaşmam (600w 80plus bronze rampage psum var rx 570 ile bi sıkıntı yaşatmadı)
Bu ben. RX550 ile uğraşmıştım baya bende.Sorunun neyden kaynaklandığını bulabilirsen çözümünü bulmak kolay oluyor. Sorun ekran kartı, ram psu gibi parçalarla alakalı olabileceği gibi driverla da alakalı olabiliyor. Çok fazla değişken var. Ben amd kartla zamanında çok uğraştım o yüzden artık nvidia alıp daha az uğraş daha düşük güç (kartın gücü olarak) tercih ediyorum.
Rx580 kullandım 5 sene. Aşırı yorucuydu. En güncel oyunda sorunsuz oynarken lolde bir anda wattman yiyordum. O zamanlar bu forumu da kullanmadığımdan yardım da alamadım. En sonunda geçtim 1650s kullandım. Gayet memnunum şuanlık.Bu ben. RX550 ile uğraşmıştım baya bende.
Ben 2 sene dayanamadım.Rx580 kullandım 5 sene. Aşırı yorucuydu. En güncel oyunda sorunsuz oynarken lolde bir anda wattman yiyordum. O zamanlar bu forumu da kullanmadığımdan yardım da alamadım. En sonunda geçtim 1650s kullandım. Gayet memnunum şuanlık.
Hocam wattman konusu sürücünün bir problem yaşayıp yeniden başlaması. Nvidia da yaşıyor bunu fakat wattman adıyla değil. Ayrıca nvidia ayarları sıfırlamıyor. Radeon pro software for enterprise kullanarak çözenler var.soru basliktadir beyefendiler
Başlık 'Amd Ekran Kartı Watman Hatası Çözümü' https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-ekran-karti-watman-hatasi-coezuemue.887864/ konusu üzerine yeni rehber yazdımsoru basliktadir beyefendiler
bir yaşıma daha girdim, ilginç bir bilgiYeni model kartlarda donanım yüzünden wattman hatası alman çok nadir bir durum(6000 serisi ve üstü), AMD kart kullanmadan deneyim etmeden yazanlara bakma. Ben rx 6650 XT kullanıyorum, PC'de ki her parçayı sıfır aldım, PC'yi topladım ve ne göreyim wattman hatası alıyorum. Hemen forumlarda konu açtım ve herkes kartı iade etmemi AMD'de yaygın bir durum olduğunu söyledi, tabii ben kartı iade etmek yerine yabancı forumları araştırdım ve çözümü buldum. Tek yapman gereken Windows ve anakart ayarlarından hızlı başlatmayı(fast startup) devre dışı bırakmak, hızlı başlatma yüzünden adrenalin software düzgün açılmadığı için akabinde wattman hatasına neden oluyor.
Çok büyük ihtimalle gene sorun yaşamazsın.hocam bende birazdan tertemiz kutulu faturalı 1 yıl garantili rx 6700 alacağım inşallah onda bu problem ile karşılaşmam (600w 80plus bronze rampage psum var rx 570 ile bi sıkıntı yaşatmadı)